0 oy
176 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (447 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar gebeliğimi öğrenmezden önce OMEGA 3 kullanıyordum ve öğrendiğimde bıraktım 

Bir zararı varmıdır ve ya bebeğe zarar verebilir mi 
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

+1 oy
(327 puan)
Zararı olacağını düşünmüyorum canım öyle olsa 3. Aydan sonra da kullanmayız doktorlar özellikle veriyorlar ben 5 aydır kullanıyorum sürekli balık yiyemediğim için ,doktorum önerdi özellikle
(447 puan)
Çok teşekkür ederim cnm stres yaptım acaba birşey olur mu diye çünkü bilmezdim ve ilacı kullaniyordum
(327 puan)
İlaç değil ,takviye vitamin oluyor onlar aksine faydası olmuştur belkide sıkıntı yapma canım ,yarın doktoruna da sorarsın :)
-Reklam-
+1 oy
(71 puan)
Aslında omega 3 takviyesi hamilelikte veriliyor ancak siz kendinizde evde besinlerden alabilirsiniz sahsen ben ceviz bile yiyemiyordum 2 ay sonra doktorum yazdı kullanıyorum sizde doktorunuza basvurun o size soyler ama ceviz yumurta tüketin bol bol 
(447 puan)
Sağol cnm bilgilerin için boşuna stres yapmışım
Sabah randevum var ilk defa göreceğim bebegimi
(71 puan)
Stres yapmayın bazen unutuyorum bile vitaminlerimi içmeyi rabbim korur meleklerimizi sizde saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişinizi inşallah :)
(447 puan)
İnşallah canım sağlıklı olsun bebişler sizde kendinize dikkat edin ❤️
0 oy
Hayir canim düzenli tuketmiyorsan balık kullanabilirsin ama doktoruna sor markayı ya da folik asit e başlaman lazim zaten onların içinde de oluyor balık yağı. Doktoruna gidince yönlendirir seni.

İlgili sorular

651,681 soru

3,429,963 cevap

4,262,582 yorum

184,191 üye

...