0 oy
272 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,192 puan)

Arkadaşlar izmirde olanınız varsa hangi hast ve hangi doktorlara gidiyorsunuz 14 haftaligim henüz sabit güvenebileceğim bi doktor bulamadım

Gebelik haftası 14+1

4 Cevap

0 oy
(1,313 puan)

Çankaya tip ta alev timur a gidiyorum. Doğumu karataş ta yaptırıyor. Doğumlara kendisi giriyor.

Su hastanesi ümran hanıma da çok iyi diyorlar. Ama hic bir tatili kaçırmıyormuş şehir dışı yurt dışı tatile gidiyor. Ben yıl sonuna geldiği için doğumum riske atamadım. 

Karataş hastanesinde aysel hanim in yorumları da iyi.

Bir de hayat hastanesinde mine genç var. Arkadaşım ona gitti. Çok memnundu.

İlla normal doğum demiyorsan egepol de gökalp bey var. Arkadasim memnundu. Ama egepol de normal doğum dogumlarda ya da ani sezeryanlarda hangi doktor nobetciyse o giriyor doğuma. 

(1,192 puan)
İlk doktorum egepolde onur beydi kendi ilçe devlet hast tanıdığım bi doktor harika bi insan ama egepol uzak kalıyor her zaman eşim yanımda olamıyor şimdi çınarlı reşat bey e gideyim diyorum çınarlı sadece kadin dogum üzerine benim için doktorun tecrübesi kadar hast iletişimi de önemli suratsız bi doktor istemem sonunda doktorsuz kalmam inşallah
(1,313 puan)
27. Haftaya kadar doktor degistirebiliyorsun zaten. İyice araştır. Git birer kere olmadi hangisi içine sinerse ona devam edersin. Alev hanim ilgili bir doktor. Ben bu ay bi sorun yaşayıp sorduğumda bana ilerde olabilecek şeyleri de anlatıyor. Ben sormadan cevap alıyorum bir çok şeye.
Doğum ücreti 2400 dedi. Geçen ay zam gelmiş.
-Reklam-
0 oy
(26 puan)

Egepolde gökalp beye gidiyorum 18 haftalık hamileyim çok memnunum doktorumdan.

0 oy

Ben ege sehir hastanesne gdyordm minegul çobanoğluna daha once şifa hastanesndeydi iyi bir doktor tabi arastr yne canm 

0 oy
(484 puan)

Ne tarafta oturuyorsunuz ona göre önerelim :)

(484 puan)
Iki kıytırık tahlile 400 tl verdim, aynı tahlillere gazide ya da çınarlida kuruş ödemedim. ayrıca bana yanlış tahlil sonucu da verdiler o yüzden hiç güvenemiyorum. önceden başka hastaneye gitmezdim şimdi kapısından geçmiyorum. siz çok sanslıymışsınız denk gelmemişsiniz bizi maddi manevi mahvetti çankaya.
(484 puan)
Reşat Bey ortası olmayan bir doktor. Yorumların yarısı mükemmel der, yarısı yerin dibine sokar. Doktor konusunda dara düşünce gitmiştim kendisine biraz da kaygiliydim ama biz iyi anlaşıyoruz sen güleryüzlü olursan o da neşeli oluyor bence öyle yani :)
(1,192 puan)
Ben güleryüzlüyüm asık surat insana tahammülüm yok inşallah iyi anlaşırız o zmn
(484 puan)
Yorumunu yazarsın buraya bakalım sen ne düşüneceksin :)
(1,192 puan)
4 kasımda yazmış olacağım kesin

İlgili sorular

644,212 soru

3,402,445 cevap

4,230,003 yorum

182,186 üye

...