0 oy
220 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (557 puan)
Kızlar arkadaşımın düşük riski var önceleri günde 3 tane ağızdan alıyordu şimdi de doktor günde sadece bir tane fitil olarak al demiş ama kızcağız korkuyorum diyor ben hiç kullanmadığım için bilgi veremedim kullanan varsa yardımcı olabilir mi nasıl alttan alacak aldıktan sonra uzanması gerekiyor mu?
Gebelik haftası 38+3

3 Cevap

0 oy
(27 puan)
Ben her gece 2 tane atıyordum, hiç korkucak bişe  yok faydası çok allahın izniyle. Ben uyurken atıp kalkmıyordum, kalkınca çıkıyor. Gün içinde de akıntı olarak fazlasını atıyor. Eller temiz olmalı ve içeri itilmeli detay olarak bunu söylemişti doktorum.
-Reklam-
0 oy
(1,379 puan)
Aldıktan sonra uzanması faydasına olur ilacın eriyip nüfuz etmesine olanak tanır. Ben hamileliğimin başlarında günde 2 defa atıyordum. Biri gece uyumadan önce diğeri de sabah kahvaltıdan sonra eşim gidince atıp uzanıyordum mecbur olmadıkça kalkmıyordum yerimden. Doktor itebildiğin kadar derine ** demişti ilacı
0 oy
(1,978 puan)
1 tane alacaksa gece yatarken alması daha iyi çünkü ayağa kalkmasın ki ilac eriyince akıp çıkmasın.Ellerini iyice yıkayıp yatağa uzansın bacaklarını iki yana açıp dizlerden büküp hafif kaldırsın progestani vajinaya koyup olabildiğince orta parmağıyla iceri itsin.Korkulcak birseyi yok zaten o ilac kaygan rahatça girer.Gün içinde beyaz akıntısı olabilir ilaçtan kaynaklı.Hem bu ilacı vajinafan almak daha etkili.

649,009 soru

3,419,584 cevap

4,250,827 yorum

183,445 üye

...