0 oy
96 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
7 haftalık dün kendi doktorum kese küçük göremedi kalp atışını haftaya gel dedi sonra başka doktora gittim vajinal baktı kalp atışı yok bebek ve kese uyumlu kalp atışı yok olmaz da dedi kafam karışık çok ağladım beklemeliyim ne yapmam gerektiğini bilemedim
Gebelik haftası 7

3 Cevap

0 oy
(399 puan)
Dokuzuncu haftada duyan da çok bekleyin inş duyarsınız 
(24 puan)
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Canım umutsuzluğa kapılma hemen. Insallah olur daha geç degilki. Biraz daha bekle doktorun her söylediğine de kulak asma. 
(24 puan)
Dün çok ağladım bugün biraz iyiyim sukur
(42 puan)
Bendede kızamıkçık virüsü vardı. Hamile kalma dedi doktor. Bebeğimiz sürpriz yapti ve hamile oldugumu öğrendim. Doktoruma gittim. Kapıdan kovdu resmen beni. Neden hamile kaldin doktor izin verdimi bebegini almak zorunda kaliriz dedi. Bari muayne edin sağlıklımı bileyim dedim. Onu bile yapmadı. Aglayarak baska hastaneye gittim. Virus doktoruna anlattim. Ordada baska doktora göründüm. Beni sakinlestirip muayne etti. 6 haftalık sağlıklı bir bebeğim vardi. Bende kalp atisini 1 hafta sonra duydum. Sonra virüsün en az 3 ay once anlattığımı ve bir sorun olmadığını öğrendim. Şuan 18 haftalıgız. Cok sağlıklı güzel giden bir hamileliğim var çok şükür. Ne kadar üzüldüğümü bilemezsin o gun doktorun yaptığına. Çünkü 3 ay öncesinde 11 haftalık bebegimi kaybetmiştim ayni şeyi yasayacagim diye ne kadar korkup ağladım.   Ama cok şükür yine ayni mutlulugu yaşıyorum. Sen doktora bakma kendini üzme . Verende Rabbim alacak olanda rabbim. Kalp atışını duymazsanda üzülme belki sonradan kaybedecktin. O zaman daha cok üzülürsün. Sen bebeğini allaha emanet et. Sonrasi ne olursa olsun hayırlısı de.
0 oy
(95 puan)
Kesinlikle bekleyin burada okudum 10. Haftada dahi duyanlar olmuş
(24 puan)
İnşallah öyle olur çok ağladım dün
(95 puan)
İnşallah cnm sakin ol sabret ve duayı eksik etme bebeğime sağlık ver rabbim de inanç çok önemli ❤️

İlgili bir soru bulunamadı

651,329 soru

3,428,591 cevap

4,261,109 yorum

184,100 üye

...