0 oy
217 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (38 puan)
Hamileliğim çok kötü geçiyor 2- 3 haftadır birşey yiyemiyorum 62 kilodan 56 ya düştüm.. çok migdem bulanıyor. Bebegim beslenemiyor. Vitaminleri ictigim zaman kusuyorum..Tavsiyeleriniz varmi.
Gebelik haftası 15

7 Cevap

0 oy
(39 puan)
bende aynı durumdayım canım en son ne zaman yemek yedim hatirlamiyorum. mide bos olduğu için acı su geliyor. tuzlu kraker atıştırabilirsin. yada beyaz leblebi birazda olsa kesiyor bulantıyı. rabbim yardımcımız olsun.
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
 O haftalarda bende ayniydim sürekli kusuyordum  hiç birsey yiyemiyorum ama mideme iyi gelen seyler vardi  havuç süt  , muz , zencefil tozuyla yogurt karıştır ye Salata domates peynir leblebi  deneyebilirsin belki iyi gelir bebegede faydalı  
0 oy
(57 puan)
Susuz kalma kesinlikle  su iç
0 oy
(144 puan)
Ayni dertten bende muzdaribim açlıktan  ölecem ama zerre yiyemiyorum yediklerimde hemen dışarıda 
0 oy
(4 puan)
Bulantı ve kusma nedeniyle 47 gün hastanede yattım aşırı kilo verdim çözümü zofer adlı ilaçla buldum. Kendi doktorum kullan dedi bir başka doktor kullanma dedi. Ama 47 gün boyunca da hastanede zoferi damar yolundan verdiler. Doktoruna bir danış istersen. İlaç sayesinde hastaneden çıktım evdeyim ve normal yaşantıma döndüm. Allah yardımcın olsun çok zor.
0 oy
(488 puan)
Doktoruna durumunu soylemelisin bende ayni durumdaydim doktorum 2 haftaligina butun ilaclarimi biraktirip mide ilaci verip rahatlatalim demisti cokta iyi geldi 
0 oy
(24 puan)
Canım bende senin durumdaydım. Doktorum zofer verdi eczanelerde bulamadım. Günde 5 6 7 defa kusuyordum. Uyku halinde bile sarı acı su kusardım. Ben bimden sade galeta alıyorum tuzlu olmadığı için de mideme tokluk hissi veriyor. Ayrıca kusacağım korkusu ile aç kalma bebek için bişeyler atıştır. Bir yudum bile olsa süt iç bebek zaten gerekli vitamini alır senden. Sabah uyanınca aç karnına bir tane metpamid alıyorum 40 dk sonra az da olsa bişeyler yiyorum. Kullandığın ilaç var ise onları uyumadan önce al bana doktorum öyle demişti. Bol su iç. Süt bu haftalarda bulantı yapar sen yoğurt ye ceviz ye. 

648,265 soru

3,417,031 cevap

4,247,790 yorum

183,249 üye

...