0 oy
194 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (363 puan)
Ben uygulamak isderim ya siz?

3 Cevap

0 oy
(86 puan)
Bana steril gelmiyor ilk hamileligimde de arastirmistim.ne kadar yikarsan yika kaka sonucta bu hem de o kadar bos vakti olan biri degilim surekli temiz bezle degistirmek biraz daha maliyetli ama bence cok daha guvenilir.
(86 puan)
Facebookta tuvalet iletisimi gruplari var takip ederek cocugunuzu erkenden bezden ayirabilirsiniz.
-Reklam-
0 oy
(640 puan)
Ya böyle bir zamanda bezi yıkamakta mesele hijyenik gelmiyor bana bide yüksek ısı şart yani o bezlere ama bence gereksiz alt tarafı 1 yada 2 sene bez kullanacak kim uğraşacak bunlarla
0 oy
(352 puan)
Ben yıkanabilir bezlerimi aldım. Doğru olanı  insan ve bebek sağlığı için yapılması gerekenin aslında bu olduğunu düşünüyorum. Düşünmek değil doğrusu bu. İnsanlar eskiden onca yokluğun içinde tarla bahçe işlerinin bitmediği dönemde bile bunu yapıyormuş.  Çamaşır makinesi vs de yok tabi.modern dünya bize sürekli birşeyleri empoze ediyor ve sen red ettiğinde mesala  yıkanabilir bebek bezi deyince, veya tuvalet iletişimi deyince sana deli gibi bakıyorlar.   Zor birşeyi yok. İnsan isterse yapar.

buyrun bu videoyu da izleyin. Sadece tuvalet iletişimi ile bitmiyor iş çocuklar daha huzurlu oluyor. 

Bence deneyin denemeden bilemezsiniz. Facebook'ta ve Instagram da bu konuda harika sayfalar var.

https://instagram.com/naturalbebestore?igshid=5zu5781eiyib

Bu sayfa mesela her sorunuza cevap bulabilirsiniz.
(216 puan)
Bunu yapan tanıdığım var  ama çalışan kadınlar yapamaz maalesef evde olmak gerekiyor sürekli çocukla
(352 puan)
Bakıcıya veya anneye bırakılan çocuklar da da gayet yapılabilir.  Yapmasını öğrettikten sonra sorun olmaz. Zaten belli bir süre sonra çocuklar tuvalet durumlarını dile getiriyorlar.
https://instagram.com/yikayikakullan?igshid=pmgpumabmzju
Bu arada o kadar çok sayfa takip ediyorum ki demin paylaştığım bir satış sayfası imiş bu sayfa bgilendjrme sayfası incelemek isterseniz diye bırakıyorum. İyi Günler dilerim.
(363 puan)
Canim aldiklarinin rəsmini paylasirmisin bende almak isdiyorumda
(352 puan)
Birazını Yurtdışından sipariş verdim o zaman indirim vardı şu an baya pahalıya geliyor. Birazını da dolap uygulamasi ve Facebook üzerinde ikinci el satan annelerden aldım. Yorum olarak foto koyulmuyor sanırım. Ama dolap'ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/UpT/
Böyle işte pocket diye geçiyor bunlar. Cover modelleri de var. Instagram ve Facebook sayfalarını takip ederseniz daha çok bilgi edinebilirsin.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
19 Ağustos 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Esooo.21 (49 puan) sordu
0 oy
23 cevap 962 göst.
0 oy
31 cevap 1,730 göst.

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...