0 oy
551 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (116 puan)
Kızlar 8+3 haftalık hamileyim . Bugune kadar sadece gögüs agrım ve kasık agrım oldu. 3 gündür gögüslerimde ağrımıyor. hiçbir belirtim yok .Bebek sağlıklı mıdır? Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranız da ?
Gebelik haftası 8+3

22 Cevap

0 oy
(532 puan)
Canim ben 8.haftamdan itibaren butun belirtilerimi yitirdim su an 12+6yim hala belirtim yok bi dahada gelmedi korkma yani bebegin iyidir eminim bende cok aglayip takmistim kontrole kadar ama demekki bizimde hamileliklerimiz boyleymis icin rahat olsun:)
(116 puan)
Teşekkür ederim annem de hiç belirti yaşamamış ama insan hiç belirti yaşamayınca hiç hamile olduguma inanamıyorum .üstüne göğüs ağrısı da gidince hepten hiç kendimi hamile gibi hissedemez oldum
(532 puan)
Canim su an hafif bir karnim var oda aksamlari. Cikiyor sadece sabah yok :)inan baskada hic bir belirtim yok goguslerim 7. Haftaya kadar felaket sismisti su an normal haline geldi agrisida bazen oluor gibi sonra gidiyor degisik bisey :)
(302 puan)
Dua edin birey yok ben sabahtan beri kusma mıgde bulantısı baş dönmesi ile uğraşıyorumm
(532 puan)
Haklisiniz iste olsa vay olmasa vay gibi bisey rabbimm saglikla almamizi nasip etsin kucaklarimiza
(302 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(164 puan)
5 aylık olduk hala ıcımde hısetmıyorum bile hareketlerini sanki yok gıbı leke ve kanama olmadııgı surece panik yapma sakın ol :) 
(116 puan)
Çok şükür yok bazen diyorum en azından arada göğüslerim agrırdı şimdi onlar da Yok diyorum ben gerçekten hamile miyim. Cevap için teşekkür ederim:)
0 oy
(399 puan)
Canım benim 11 haftalik benim de belirti yok sadece göğüs hassasiyeti başladı 
(116 puan)
Benim dediğim gibi 3 gün öncesine kadar göğüs agrım vardı birden gidince korktum .hep derler ya belirti aniden kesilince birşey olmuş olabilir Allah korusun. Cevap için teşekkür ederim  :)
(399 puan)
Benim de ara ara gelip gidiyor bir şey olmaz inş korkma
(116 puan)
Allah razı olsun .Bebeğinizi sağlıkla ve kolayca  kucağınıza almak nasip olsun .Teşekkürler
(399 puan)
Aminnn cümlemizin inşallah
0 oy
(788 puan)
27 haftalığım, miniğimin tekmelerini hissedene kadar, hamile gibi hissetmiyordum. Daha yolun başındasın, korkma :) 
(116 puan)
Allah bağışlasın sağlıkla kolaylıkla gelsin miniğiniz tam zamanında . Dediğim gibi önce olan göğüs belirtisi kaybolunca korkuyor insan .
(788 puan)
Amin hepimiz inşallah ❤️
0 oy
(504 puan)
İlk gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım hem de hiç ama şimdi bulantı mide yanması falan var endişelenme canım 
(116 puan)
Allah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Cevap için teşekkürler:)
(504 puan)
Sağol canım benim hepimiz kolaylıkla alırız inşallah :)
0 oy
(44 puan)

Bende aynıyım 9+4 az bişey göğsüm hassasti oda gitti :)) iyidir inşalalh iyi düşünelim iyi olsun <3:)

(116 puan)
Ay insaAllah kolaylıkla sağlıkla tam vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:)
(44 puan)
Amin canım cümlemize  :)
0 oy
(1,184 puan)
Maşallah böyle devam edersiniz inşallah hiç korkmayın böylesi inanın daha iyi. Bulantılar çok zorluyor. Siz beslenmenize dikkat edin, sağlığınıza dikkat edin yeter.
(116 puan)
Inşaallah Allah razı olsun cevap için teşekkür ederim:)
0 oy
(571 puan)
Daha nolsun illa benim gibi mide bulantısı kusma iştahsızlık yaşayıp sürünmek istiyorsan başka tabi:) bence dua et ne güzel çok şanslısın ah neler yaşadım eminim benden beterler de vardır .bunun bebeğin sagligiyla bir ilgisi yok canım zaten iyisin ne guzel
(57 puan)
Mesela ben 8+3 o kadar kötüyüm ki ne zaman yemek yedim bilmiyorum. Kus kus artik kan kusucam diye korkuyorum. Bazen diyorum keske bende annem gibi hic kusmasaydim. Ah ah
(116 puan)
Çok dua ettim hamileliğim kolay geçsin diye ama şimdide belirti görmek istiyorum . Insanoğlu işte şükretmesini bilmiyoruz Haklisiniz en iyisi tadını çıkarmak :)
0 oy
(394 puan)
kız daha iyi boşver korkma doktor yolunda diyosa yolundadır benimde hiç olmadı bi miğdem bulandı bi aralar başım dönüyo ağrıyo
(116 puan)
Doktora en son kalp atışını duymaya gttik 6+5 de. Sonrası işte hep kuruntu .Daha önce iki kimyasal yaşadım ve kalp atışını duyduğumda inanamadım .Sanırım hala hamile olduguma inanmıyorum .belirti de bu yüzden görmek istiyorum galiba ;)
0 oy
(175 puan)

Kendinizi Korkutmayın. normal ben 20.haftama kadar kuş gibiydim şimdi 38+3üm panda gibiyim :D

(116 puan)
:)) Masaallah Masaallah . insaAllah kolaylıkla sağlıkla tam vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:)
(175 puan)
Amin Cümlemize :)
0 oy
(234 puan)

Ben bugün 15 haftalık oldum evham yapıyorum acaba nasıl iyi midir bazen bulantı oluyor o da geçiyor  bazen o kadar takıyorum ki diyorum hemen  doktora gideym. oruçta tutuyırm çok şükür güzel geçiyor bence biz hamile annelerin çoğu öyleyiz kendi kendimize strese sokuyoruz yok hissetmiyoruz yok iyi midir kalbi çarpıyo mudur akışına bırakmalıyız keyfinii çıkaralım diyecem ama işte geliyorlar insana arada :D

(116 puan)
Ben de oruçta tutuyorum ve normal zamandan daha rahat tutuyorum .Diyorum bu işte bir terslik var gibi :) Ay insaAllah kolaylıkla sağlıkla tam vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:)
(234 puan)
Amiin canım aminnn inşallah ya kötü geçen zamanlarda oldu bulantı baş ağrısı kusma arada sende de olabilir ben yine çok şükür güzel geçti güzel geçen günlerin keyfini çıkaralım dünyada kuzucuklarımızın yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun gelirler bende bazen diyorum oruç iyi geçiyor kötü etkiler mi acaba annm dedi ben 7 tane doğurdum hiç orucumu yemedim ramazanda doğurduklarımda oldu yine tuttum nasip işte
0 oy
(320 puan)
Ay eskiye gittim aynı postu açmıştım :)) canım hiçbir şey yoktur Allahin izniyle bir gideceksin ki minik bezelyen nasil da büyümüş boşuna kuruntu yapmışsın. Benimde hamd olsun rahat geçiyor hamileligim başından beri 21 haftalik olacağız :) umarım senin için de hep böyle devam eder
(116 puan)
Masaallah. insaAllah kolaylıkla sağlıkla tam vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:)
(320 puan)
Sana da canım benim güzel hamilelik güzel doğum ve hayırlı yavru nasip etsin Allah :)
0 oy
Tadını çıkar ben 12 haftalık perişan haldeyim kokular bulantı ....
(116 puan)
Allah yardımcınız olsun .insaAllah kolaylıkla sağlıkla tam vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim:)
0 oy
Benim o haftalarda adet sancısı gibi sancı olurdu sadece. Onun dışında bir belirti yoktu. İlerleyen haftalarda mide bulantısı kusma halsizlik iştahsızlık vs. yaşamaya başladım. Ta ki 21haftalara kadar. Sonra onlar da bitti. Şimdi de işte mide yanması, kalça ağrısı, arada göğüs ağrısı vs yaşıyorum. Şu an bir şey hissetmemeniz normal. 
(116 puan)
Gerçekten ilk aylar beklemesi zor zaman geçmiyor diyorlardı şimdi anlıyorum insan hep kafasında kuruyor galiba .Allah razı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Öyle tabii. Bir bakmışsınız hop 30. haftalara gelmişsiniz bile. İlk başlarda hissedilmiyor ama sonradan cidden yoruluyor insan. Bugün tam 30 haftalık oldum ben de. Zor hareket ediyorum artık. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.
0 oy
(393 puan)
Korkulacak birsey yok bnim ilk başta sizin ki gibi göğüs hassasiyeti birde kasik agrisi vardi bi sure sonra onlar geçti. Su an 25. Hafta da hiç bir belirti yok doktora da sormuştum sizin gibi aklıma takıldı her hamilelik aynı değil demisti 
0 oy
(736 puan)
Cnm o kişiden kişiye değişiyr normal yani bnm 16 haftalık iken başldı mide bulantısı ve halen devam edyr ya :)) 
0 oy
(736 puan)
Cnm o kişiden kişiye değişiyr normal yani bnm 16 haftalık iken başldı mide bulantısı ve halen devam edyr ya korkma normal 
0 oy
(56 puan)
Ben de 7+3 haftadayim. Aynı şekilde kasik agrisi ve göğüs şişmesi dışında bir belirti yaşamadım. Henüz kalp atışı duymadık ama bebek göründü 6. Haftada. 2 gün sonra kontrole gideceğim ve ben de korkuyorum bir sorun mu var ondan mı belirti yaşamıyorum diye. 
0 oy
(2 puan)
Bende 8+2 günlüğüm aynı benim de hiç bir belirtim yok canım 
0 oy
(825 puan)
İlk haftalarda çok bise belli olmuyor adet sancısı oluyor bel ağrısı göğüsler bide en önemlisi midde bulantısı kusma oluyor yada iştahsızlık mesela hepsi geçse bile tiksintiler oluyor bazen bir belirti oluyor illaki ama tabiki her gebelik bir değil farklı olabilir canm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 626 göst.
0 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.
0 oy
3 cevap 180 göst.

651,271 soru

3,428,354 cevap

4,260,875 yorum

184,086 üye

...