0 oy
501 göst.
Doğum kategorisinde (45 puan)

Arkadaşlar 38 haftalik oldum ama doktor hala s3zeryan normal doğum demiyor devlet hastanesine gidiyorum sizdede varmi böyle bir durum:angel:

Gebelik haftası 38

8 Cevap

0 oy
(391 puan)
İlk galiba ilkse son ana kadar belli olmaz ki canım adamlar ne desin ki bende ilkine normal gittim sezeryan oldu mesela
(45 puan)
Ilk hamileliğim  evet canım normal doğumdan da korkuyom :-)
-Reklam-
0 oy
(288 puan)
Yani özel olsa derim ki sezaryan kolaylarina geliyo ama devlet son careye kadar sezaryani tercih etmiyo eğer devlet sezaryan demisse bı bildikleri vardır 
(288 puan)
Hepimizde var ah o korku Rabbime siginicaz bende devlete gidiyorum ondan son çare sezaryani tercih ediyolar
(45 puan)
Rabbim yardımcımız olsun ne diyim sizin kaçıncı hafta
(288 puan)
Amin inşallah 31+5 benimde
(45 puan)
Hayırlısı olsun canım sende sağ.saglim kucağına al ins
(288 puan)
Amin cümlemiz insallah
0 oy
(2,132 puan)
Cnm ilk gebelikte eger sezeryan veya normal demezler herşey yolundaysa bebek baş aşagıdönmüşse normal olabilir son anda sıkıntı olmazsa saglıcakla kucagına alırsın inş
(45 puan)
Amin canım ins amin
0 oy
(107 puan)
İlk gebeligimde herşey normal gidiyodu sezeryan normal doğum demediler haftam geçti 41 haftayida doldurunca yatisim yapıldı dogum belirtisi olmayinca da 41+1 de sezeryan oldum sezeryan olacağımı son dakika soylediler :)
0 oy
(299 puan)
Canım benim ikinci gebelik olsaydı 38de alırlardı sezeryana . Ama senin ilk doğumun 40da olur gelesi yoksa 41de olur . Ağrın gelene kadar beklemelisin.  Sağlığın açısından normal doğum en güzeli . Keşke benim de sağlık sorunum olmasaydida bende normal yapsaydım . Vücudum çok ödem topladı ilk hamilelikte.  Mecbr sezeryan oldum 40a kadar gelmstk . Ağrı'da vardı hemde. Şuan ikinciye hamileyim 30haftalik olduk oda sezerysn olucak ilk sezeryan olduğu için.  

Rabbim dağına göre verir karını.  Sen ince ayrıntısına kadar düşünme . İllaki zor olur canımiz hepimizin yanıyor ama . Rabbim sonunda evlarimizi kucağımıza veriyor kuş gibi oluyorsn. 
0 oy
(183 puan)
Bende 38+0 oldum ama çatı muayenesi olmadım. Çatı muayenesiyle netleşiyo. Çatı muayenesi de sancın olmadan yapmıyorlar malesef. Bende çarşamba gidicem randewu war ama ben iki gündür sancılanıyorum çatı muayenesini daha 2 haftam war diye olmak istemedigim için doktora gitmiyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Tecrübeli annelerim cwp werirse sewinirim ❤
(557 puan)
Çatı muayenesinden mi korkuyorsun
(45 puan)
Sanciniz  nasıl geliyor peki
(183 puan)
Hem korkuyorum hemde doğum şeklini belirleyecegi için sezeryan denilmesinden korkuyorum. Normal doğumu çok istiyorum ama astımımdan dolayı nefes problemi yaşarım diye ondan da korkuyorum.
(183 puan)
Sancım nasıl geliyor size şöyle anlatayım; ince bel dedigimiz yerden ağrı giriyo adet oluyormuşum gibi we ön taraf kasıklarıma doğru rahmime doğru yayılıyo we panikliyorum o an.
0 oy
(105 puan)
Kızlar emin olun normal doğum en sağlıklısı tabi bir sorun yoksa ben hem normal doğum çektim hemde sezaryan ama normal doğum en güzeli tamam biraz zorluğu var ama çocuk doğduktan sonra insan öyle bir rahatlıyorum annesinden yeni doğmuş gibi oluyor zaten özel hastaneler genelde sezaryan yapıyor onlara daha rahat geliyor normal doğumla hemen kendini toparlıyor sun ama sezaryan bir ay kendine gelemiyorsun bir temizlik yaptığında sürekli amaliyat yeri kalp gibi atıyor ve sızlıyor bide benimki ilk dogumdu evde doğum yaptım emekli hemşire geldi sabah 9 da geldi 9.20 herşey bitti çok rahattı hiç sesim bile çıkmadı hatta kaynanam bana dedi bu evde doğum istiyor sesiyle bütün komşuyu ayağa kaldıracak ama o bile sesimi duyamdıbir sorunuz yoksa normal doğum yapın canlar
(45 puan)
Inş bakalim rabbimin dediği olacak rabbim herkese kolaylıklar versin canlar
0 oy
(3,474 puan)
Doğum anına kdr normal kabul edilir

Aksi durum yoksa ki şükür yk gibi sende veya bebekte bir sorun olsaydı çok önceden planlanırdı
(45 puan)
Çok şükür canlar bende  bebekte iyiyiz
(3,474 puan)
Kız doğurdun mu

651,223 soru

3,428,134 cevap

4,260,670 yorum

184,065 üye

...