0 oy
256 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (183 puan)
Son zamanlar da o kadar çok duygu değişimi yaşıyorum ki kendi kendime ağlıyorum kendimi depresyona koymuş gibiyim. Eşimle aramız da hiç bir sıkıntı yokken kanlı bıçaklı gibi davranıyorum.oda alttan almıyor tabi halden anlamıyor yada sebepsiz ona bu kadar tavır yapmami kaldıramıyor haklı olarak. Siz bu dönemlerde bu duygulara yer vermemek için biseyler yapiyo musunuz yada bu durumdayken ne yapiyosunuz? Bide 3 üzler E hamileyim acaba o yüzden mi çok daha fazla yaşıyorum bunları.
Gebelik haftası 14

5 Cevap

0 oy
(629 puan)
Kavga etmeye halim olsa belki ederdim ama halim yok duygu değişimi olarak sadece sulu göz oldum o yüzden hiç kendimi üzecek şeyler izlemiyorum birde üçüzlere hamilesin Allah kolayliky versin sana kendini kavga ederek uzerek yorma canım bol bol dinlen 
(183 puan)
Gerçekten öyle.Allah razı olsun hayır duaların için. Annemin ayaklarının altını öpesim geliyor şimdi hamilelik nasılmış görünce. 11 tane çocuk yapmış her biri ayrı bi hamilelik süreci..
(576 puan)
Yanından kaşkman fln hani bulantıya bağlı kokudan mı
(629 puan)
Ben 9 haftalıkken onkadar çok kötüydum ki kimse bana gelmesin ben kimseye gitmeyim eşim yanima yatmasin die dua ediyordum bulantidan normalde siyam ikizi gibiyiz TV izlerken bile beraber yatarız ama hamile psikolojisi çok başka bişey miş adam nefes alsa bana batıyordu kolundaki kıllardan bile tiksinti gelmişti of çok zor şimdi yavaş yavaş geçti
(576 puan)
Çok şükür. Eşinle güzel anılarınızı senin için yaptıklarını yapabileceklerini fln düşün. Koku olayı rahatsız etmiyorsa eğer yavaş yavaş yanına otur ya da ne bileyim hal hatr sor ilgilenmeye çlş. Soğumasın senden
(183 puan)
Hayır normal istememe
-Reklam-
0 oy
(142 puan)
bende oyleyim 10 +3benimde ama eşim cok sukur anlayisli temizligimide o yapiyor sesim yukselince uzaklasiyo cocuklarida yanimdan aliyor hatta onlara diyor hamile sinirlenince kacin dolasmayin yaninda diye :)
(183 puan)
Yok bizimki sağ olsun bi yere kadar gösteriyor .
0 oy
(1,161 puan)
14+6 bende. Valla uyumaktan ben pek fırsat bulamiyorum ama bende  her şeye trip atmaya başladım. Allah'tan bizimki alttan alıyor. Ben kusunce biraz sonra gelip arayi yumuşatıyor :)) bilinçli yaptığım bişey değil ama insan aşırı hassas ve kırılgan oluyormuş onu fark ettim :)
(183 puan)
Benim eşim çok alıngan ben adet olduğum zamanlar da bile sanki o olmuş gibi triplere karşı oda aynısını yapardı. Şimdi de hamile olan oymuş gibi davranıyor. Aynı duygu değişimlerini oda yaşıyor mübarek.
(1,161 puan)
O zaman zor bak evde iki hamile var gibi sizde :)) konusabilirsin canım biraz alttan alsın. Çünkü eminim sen de benim gibi bilinçli yapmıyorsun. Elimde değil ne yapayım yanımdan biseyi alıp öbür tarafa koysa böyle hafiften kırılganlık sınır oluyor :))
(183 puan)
Konuştum da fayda etmedi pek genelde tartışmaya doğru gidiyor bu konu o yüzden uzatmak istemiyorum onla.bende stresliyim bende senin hamileliginle baba olma sorumluluğuyla 3 tane bebegin üstesinden gelme durumuyla baş etmeye çalışıyorum kendimce  sende bana anlayış göster diyor.
(1,161 puan)
Amaaann :)) o zaman biraz kendi halinizde takılın.surekli bir arada olmak zorunda değilsiniz ki aynı evin içinde olsanız bile. Kendinize ait ayrı zamanlar oluşturun. Belki biraz ayrı kalmak iyi gelebilir.
0 oy
(92 puan)
Kızlar bende 14.haftamdayım bende çok sulu gözlüyüm en ufacık şeyde aglıyorum ortada hiç birşey yokken ben aglayıncada eşim sinirleniyo kendini suçlu hissediyo ama biliyo suclu filan almadıgını ondan dolayı yüzümü güldürmek için elinden geleni yapıyo
0 oy
(403 puan)
Maalesef bizde aynı durumları yaşıyoruz. 

İlgili sorular

651,019 soru

3,427,233 cevap

4,259,760 yorum

183,999 üye

...