Ben calisicagim icin ikk bebegimde almistim. Cok arastirdim. Ilk baslarda sutu sagamiyorum sandim. Aslinda memeyi uyarmak icin beklemek lazim. Bikac gun kullaninca alisiyosun. Ben bebek emdikten sonra kalan sutu sagiyodum ama cok duzenli yaptim.. Bebek uyuyodu ben uyumuyodum dolaba sut stogu yapiyordum. Ve sagdigin sutu gordukce mutlu oluyo insan. Bir arkadasim da sagmayi denedi.ama biraz yorucu bir surec ben yapamicam deyip mama takviyesi veriyodu. Anne sutunu vermek icin ne kadar cabalayacaginiza baglı. Her bos vaktimde ya da ozellile bebek emdikten sonra sagarim derseniz. Azalmayi birakin artiriyor. Ilk basta cok para verdigimi dusunmustum. Ama o kadar gereksiz masraf içinde parasini sonuna kadar hakeden bir urun oldu benim icin. Bebegim anne sutunu aldi mama masrafi olmadi hem.
Dedigim gibi illa pompa alcaksaniz bu urunu tavsiye ederim kesinlikle ama onemli olan sagma vakit alan sabir isteyen bir is bunu yapabilcekseniz almalisiniz.
Kucuk ve buyuk gogusler icin aparat var icinde. Bildigim kadariyla her markada bu yok. Mesela bana kucuk olan olmadi acitti. Ben buyuk aparatı kullaniyordum.
Iyice alisinca Emzirme sutyenine takip bebegimi sallarken tv izliyordum makine de sagiyordu:))