0 oy
111 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (14 puan)
İyi akşamlar bugün başıma gelen bir olayı paylaşmak istedim sizinle ne yapıcam bilemedim size sormak istedim son adet tarihim 21 mart 6 gün gecikmem var test yaptım ve pozitif çıktı kan vermeye gidemedim yarın gitmeyi düşünüyordum sahura bir kaç saat kala kusura bakmayın tuvalete gittim ve bir damla kan geldi sonra peçeteyle sildim çok az geldi sonra durdu ped taktım bu saat oldu bi kaç damla kan geldi çok üzüldüm tam sevindim hamileyim diye sonra kan gelince adet kanaması mı yerleşme kanaması mı yoksa hamilelikde olan kanama mı anlamadım ne yapacağımı da bilemiyorum çok üzgünüm sadece beklemiyodum

3 Cevap

0 oy
(396 puan)
Canım geceleri metabolizma çalışmadığı için adet olsan bile çok fazla kanama olmaz. Eğer gündüz kanaman devam ederse adet olmuşsun demektir. Ama kanama olmazsa yerleşme kanamasıdır. 
(14 puan)
Yarına kadar bekliyim bakalım ne kadar sürecek teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Yaptığınız testte 2.ci çizgi gayet belirginmi yoksa hafiften mi belli?Yerlesme kanamasi lekelenme şeklinde olur kahvemsi gibi,eğer sabah kadar devamı gelirse de kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz.Yada hamileyseniz üzerine görme de olabilir...Yani şu durumda çok olasılık var.Ama inş.Allahim gönlünüze göre versin.
0 oy
Her ne sebep olursa olsun gebelikte kanama söz konusu ise çok önemli mutlaka doktoruna git  geçmiş olsun. 

İlgili bir soru bulunamadı

653,086 soru

3,435,631 cevap

4,268,974 yorum

184,576 üye

...