0 oy
85 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
kapalı

Ben 19 haftalıkken apandist ameliyatı oldum yakınımda ki bir çok doktor bana sezeryan ol sakın normal doğum yapma dikişlerin taze dedi şu an 31 haftalık olduk ve doktorum bana normal doğum olabilir dedi ben de bu sayede doğumdan tamamen korkmaya başladım. İlk gebeliğim ve nasıl korkumu yeneceğimi hiç bilmiyorum:(

Gebelik haftası 31
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
Doktorun apandistten haberdarlı sonucta ona gore bilgi vermistir. Ama sen yinede baska bir kadin dogum doktorundan fikir al istersen.
(36 puan)
Şu an bile dikişlerim yüzünden ağrı çekebiliyorum bebiş oynadığı zaman sancı yapıyor
O zaman sen yine ikinci bir görüş al ve doktoruna dikislerinin açısından ve korkundan bilgilendir.
(36 puan)
Lanet yasaklar da geldi evde doğurcaz heralde
Saglik kuruluslari muaf yaziyor ic isleri bakanliginda hem haftan kucuk korkma 16 gunde birsey olmaz Allahin izni ile :) ben daha riskliyim erken dogum riskim var 34 haftadayim birde ustune tanaiyon aorunum var.
(1,908 puan)
Başka bir doktora sormanda fayda var sırf normal için kendini riske atma normal yapacam derken sezaryenden daha kötü bir şeyle karşılaşmanı istemem veya o suni sancıyı alıp ağrı acıya dayanamazsın hale gelir sezaryene girersen sen işkence çekersin buda biraz acı eşiğine kalmış normalde sandığı kadar kolay değil
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

654,901 soru

3,442,358 cevap

4,276,493 yorum

185,033 üye

...