0 oy
499 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Annalwr seker yukleme testinyaptiriyomusunuz.  Zarari var mi bilgi verirmisisniz. Yada yaptirmasak ne olur
Gebelik haftası 24

7 Cevap

0 oy
Zararı olan birşeyi doktorlar yapmaz emin ol canım. Yaptırmazsan ve gebelik şekerin çıkarsa bunu farkedemezsin ilerde sana ve bebeğe sıkıntı olabilir.
-Reklam-
0 oy
(3,487 puan)

Zararı var fenalaştım diyenler var ama işte onlar zaten gizli şekeri olanlar. Yükleme sayesinde hastanede fenalaşıyorlar ve tedavi başlıyor. Gizli gizli evde Allah korusun daha kötü. 


Doktor dedi bana iki dilim baklava yemiyor musun vallahi ben yarım kilo bile yiyorum günde rahat. Birde o içilen şeyin içindeki glikoz miktarını falan resmini çektim bir bardak meyve suyu komposto ıvır zıvır içinde bir kerede alıyoruz o glikozu. 

İlk çocukta 2 kere bunda bir kere yaptırdım. 


Öyle farklı ki. İlk çocukta sınırın az üstü iken bu çocukta çıkmadı. Doktor demişti her çocukta farklı diye zaten. İçeriğini de koyayım sana 75 mg 

image

0 oy
(521 puan)
Yarın yaptıracağım Bende zarı olsa Dr onermezdi
0 oy
(1,283 puan)
Gayet önemli bir şey mutlaka yaptırın
0 oy
(1,612 puan)
zaraari yok canim.neden olsun o kadar gebeler yaptiriyor . ama ben yaptirmiyorum o ayri :)
0 oy
(1,935 puan)
Yatırmazsan benim gibi rezil olursun gebelik şekeri doktorum gerek duymadı bende yaptrmadim evde kendi olcumlerimle şekerimin yüksek olduğunu farkettim sonradan test yapıldı ve gebelik şekeri çıktı sonuç 35 haftalık sezeryanla doğuma alındım bebeğim şuan yoğun bakımda şeker ciğerlerini geliştirmemiş hala yaptirmayi düşünmüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz 
–1 oy
(143 puan)
Canım ben yaptırmıyorum Çok zararlı Herşeyi gözü kapalı dra bırakmayın Doktorlar bu tür testlerden para kazanıyor Araştırın belgeleriyle herşey mevcut Bebek senin kanınla besleniyor Sen ona şeker veriyorsun Peki yeni doğduğunda ağzına şeker verebilir misin ? Aynı şey değil deme aynı şey.. Şeker zararliysa her zaman zararlidir Yaptırmak zorunlu değil Gebelik şekeri varsa zaten açlık şeker ölçümünde çıkar Hani şu parmaktan yapılan..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
10 cevap 223 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.

651,146 soru

3,427,818 cevap

4,260,407 yorum

184,038 üye

...