0 oy
239 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde
Selamlar herkese, kızlar kan hapı kullanamıyorum. Bugün hünnap keçi boynuzu özü aldım. Kan yaparmı?kulanip fayda gören oldumu? Yoksa başka bişey daha vardı ondan mı alsaydın bilemedim. (Şıra özüydü sanırım)
Gebelik haftası 26

4 Cevap

0 oy
(258 puan)
Bende hap kullanmyorum canm pekmez aldm sabh aksam bir kaşık yiyorum yarn doktora kontrolüm var gidince soracam ama bu benm iknci gebeliğm ilknde folik asit dşnda hicbr ilaç kullanmamştm bir sorun da olmamştı cok şükür tabi herkesin bünyesi farklı sende doktoruna sor mutlaka 
Kansızlık var bende. İlaçta kullanamıyorum. Ondan sordum. Kan değerlerimi yükseltecek şeyler lazım bana. Pekmezi içiyorum ama az kaldı. Keçiboynuzu özünü dene dediler ondan sormak istedim.
(258 puan)
Bnde de kanszlk var cnm bu yüzden saclarm da cok dökülüyor ama hap icemyorum midem almyor keçi boynuzu özünü iceblrsin yararı olur bide kırmzı et kan yapyor onu da tüket
-Reklam-
0 oy
(854 puan)
Keçi boynuzu özü vb ile kan değerleri yükselseydi doktorlar hamileyken ilaç değil onları kullanmanı söylerdi. Doktorunu dinle belki ilacın başka formları vardır. 
(854 puan)
İyi hanımefendi bildiğinizi yapın zorla değil ki ne bu celal :) kimse zorla ilaç kullanın demedi
(232 puan)
Sizede kimse bişey demiyor hanımfendi biz iki kişi konuşuyoruz siz neden üstünüze alınıyorsunuz ki. 01sahan evet canım aidin Salihe yol edindim mantıklı olan oydu çünkü yağmur ibiçle devam ediyorum yoluma her aklıma takılanın cevabını bulabiliyorum onlarda çok şükür
(854 puan)
Benim yazdığım cevabın altına yorum yazıyorsunuz, diğer iki yazan da öyle, okuduysanız ben ilaç için doktora danışın dedim, konu oradan geldi. Bunun üzerine tartışıldı bi tık yukarıyı okuyun ya da okumayın banane :) bana zaten bir şey diyemezsiniz ki.
(854 puan)
01sahan yazdıklarınızla daha önce sorduklarınız çok çelişiyor, unutmuşsunuz sanırım sorduğunuz alerji ilacını, aşıyı vs :) sancılarınız başlayınca da zamame doktoruna gitmezsiniz artık :) ibni sina hayatta olsaydı doğurturdu sizi.
(140 puan)
Sorularımı dikkatli okuyun derim. İlaç kullananlara soruyorum verilen ilaçları inceliyorum araştırıyorum ve ona göre kullanıyorum. Doktorun verdiği herşeyi alıp gözüm kapalı içmiyorum. Keşke dediğiniz gibi olsa evimde müdahalesiz rahat ve huzurlu bir doğum yapabilsem. Zira ilk doğumumda doktor girmesine rağmen bebeğime ve bana oldukca zararı oldu sağolsun. Maddi durumum el verseydi çok isterdim özel kendi seçtiğim ebeyle evimde normal doğurmak ama olmuyor işte. Ben elimden geldikçe doğal va sağlıklı yaşamaya çalışıyorum. Şuan tabiki de herşeyim tam takım doğru değil zamanla oturtmaya çalışıyorum Allahın izniyle. Ayrıca doktor ilaç ve hastane karşıtı değilim araştırma sorgulama yanlısıyım. Tabiki de hasta olunca bende hastaneye gidiyorum ilaç kullanıyorum. Ama son çare olarak. Önce kendim yöntem bulmaya çalışıyorum.
0 oy
(162 puan)
Cnm ins yükselmiştir  bnde 28 haftalık gebeym kan değerlerim düşük değil ama Kan ilacı başladılar bnm ilk 3 ay bulantı kusma olduğu için vitamin ilaçlarini kullanamıyorum istifa edesim geliyo alınca cikaryom mutlaka  yatmadan önce günde 3 tatlı. Kaşığı pekmez kullanıyorum şu an için kansızlık durumu olmadı bnce faydası çok özellikle siyah kuru üzüm 
(162 puan)
Sen yine de her ihtimale karşı pekmez tüket ve kan tahlili gzl çıkar umarm
0 oy
(92 puan)
Kuru üzüm çok faydaliymis kan grubu 0 olanlar siyah kuru üzüm yerse daha etkiliymis

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
4 cevap 157 göst.
0 oy
7 cevap 173 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.

651,023 soru

3,427,253 cevap

4,259,791 yorum

184,001 üye

...