0 oy
845 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (811 puan)
kapalı
Bu postun kapanacagini bilsem de birkac kadin tarafindan da olsa gorulmesi beni memnun edecek. Cinsel isteksizlik yasayan hamile arkadaslarimiza yorumlarinda "kendini zorlamalisin, erkektir ihtiyacini gidermelisi', gozu baska yere kayar, hamile arkadaslarim cinsel iliskiye girmediler diye aldatildilar" seklinde yorum yapanlari eshefle kiniyorum. Kadinliginizdan utanin ! Sunu bir yere not edin "cinsel iliski iki tarafli bir etkinliktir. Bir tarafin digeri uzerinde sehvet giderme hakki degildir". Buna biyolojik veya psikolojik olarak hazir olmayan kadinlara destek olmak gerekir suclu hissettirmek degil. Sizin gibiler yuzunden evlilik ici tecavuz mesrulasiyor. Utanin. 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

+1 oy
(135 puan)
Bravoooo haklısın 
(369 puan)
Sonuna kadar katılıyorum. Kadın erkeğin her istediğini yapmak zorunda değil, kadının da istemediği şeylere erkek de saygı duymalı. Evliliğin temeli buna dayanır.
(15 puan)
Kesinlikle katılıyorum, neyleyim ben hamilelik ile boğuşurken canım istemediği halde bana zorla yaklaşan kocayı, kapı orda buyursun. Bu iki tarafın karşılıklı istek aşk arzu ile olan birşey benim için ve bunu her iki tarafta istemeli.
(297 puan)
Zaten hamilelikte bütün sistemimiz alt üst oluyor. Bütün zorlukları biz yaşıyoruz. Esimize de destek olmak kaliyor. 3 aydir mide bulantısı yaşarken o zorlukları çekerken esim beni bu halde görüp hala onu tatmin etmediğim için aldatacaksa zaten niyeti vardır bu bahanedir. Gerçekten seven kıyamaz. Bu nasıl bir zihniyet hayret ediyorum. Boyle düşünen kadınlarla aynı cinsiyette olmaktan bazen utanıyorum!!
(249 puan)
Ben 7+3hamileyim hamile oldumu adetden 1 hafta once oyrendim iliski bir kez bile olmadi hamilelik surcinde de olmaz esimde beni ila olsun diye soylenmez ...bunan oncede hamile kaldimda oyle oldu ..beni anlar hak verir bebek daha oncelik .aldatan es ila karisi hamile oldugnan aldatmaz bawqa zamanda da aldatir hamileliyi bahane eder..anlayisli es her zaman esini anlar hak verir
(15 puan)
Ayrıca şunu anlamıyorum haddimi aşarsam kusura bakmayın, ben de 30 haftalık hamileyim, yalan değil bazen benim canım çok istiyor ama eşim yorgun oluyor yoğun çalışıyor şimdi o benim isteklerimi yerine getirmiyor diye banada mı başka adamlara bakmak hak oluyor o zaman  valla komik ya inşallah biz yeni nesli aklı başında yetiştirelim de böyle kafalar geride kalsın ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(801 puan)

Bravo cok haklısınız ;)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 438 göst.
0 oy
6 cevap 327 göst.
12 Ocak Hamilelikte Testler kategorisinde Oyku buglem (147 puan) sordu
0 oy
4 cevap 318 göst.
0 oy
14 cevap 799 göst.

649,872 soru

3,422,883 cevap

4,254,753 yorum

183,677 üye

...