0 oy
217 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (165 puan)
Sorum yukarda 

2 Cevap

0 oy
(557 puan)
Canım saat 12.00-16.00 yada 20.00-22.00 testi yap amam2 saat sivi bisey içme yeme bide sana güzel bisey soylicem youtube birgebeningunlugu var orda kadın yunurtlama masajı var onu yaptım çok faydası gördüm bide bal tarcın corek otu karistir ye ve yumurtlama görünce bırak stres yapma sakın stres kadının düşmanı sakin ol oluruna birak
Bal çörek otu vs duymadım o yuzden bişey diyemem. Ama diğer herşeye katılıyorum bende instagram da '' birgebeningunlugu '' sayfasındaki ovulasyon testlerini kullanarak gebe kalanlardanım. O sayfayı yani ebru ablamızı kesinlikle tavsiye ederim. Bilmen gereken tüm bilgiler o sayfada mevcut.
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Adetinizin ilk gününden sayarak 12.ci gün ovulasyon testi yapmaya başlayın.Hergun ayni saatte yapmaya özen gösterin.Idrari yeteri kadar damlatin,çizgileri takip edin.2 çizgide koyu çıktığında anlayınki vucutta lh hormonu yuksek salgılaniyor yani yumurtlama dönemi gelmiş oluyor.2 çizgiyi de koyu gördükten 24-36 saat içinde çatlama olacak yumurtada yani yumurta yumurtaliktan kanala atılacak,kanalda sperm ile karşılaşıp döllenme gerçekleşcek,o günleri gün aşırı değerlendirin hızlı hareketli sperm sayısı ve kalitesi için gün aşırı.Zaten sperm 72 saate kadar canlı kalabiliyor icerde.
Adetin 2.ve 3.günğ başlayın ovulaayona ne kadar yanlış bir düşünce ya. Doktor 2.3günü yumurtlamana mı bakıyor seninn??
Evet adete denk gelen aylarımız oluyor. Hatta biz o ay adet zamanı ovulasyon testi yapmadığımız için yumurtlama olmadı sanıyoruz. Adet zamanı yumurtlama olsa bile malum o şekilde ilişkiye girilmediği için o ay pass geçiliyor mecburen. Ama 2 ay üst üste yumurtlama göremezseniz doktora başvurmalısınız. Bu konu da daha buraya mesaj yazıp Gnc07 ile muhattap olmak istemiyorum. Soruyu soran arkadaş aklına bişey takılırsa özelden mesaj atarsın canım.
(1,978 puan)
Hersey tecrube ile sabittir...3.cü çocuğuma hamileyim,ilk çocuğum normal doğum,ikinci çocuğum tüp bebek ve plasenta previa yı en ağır şekilde atlatıp sezeryanla doğum,şuan 3.cü hamilelik ve kendiliğinden gelişen hamilelik...ovulasyon olsun aşilama olsun tüp bebek tedavisi olsun rahim filmi olsun hormon iğne ilaçları olsun adet konusu olsun hamilelige dair me varsa Allaha şükür her konuda bilgi tecrübe edindim hepsini yasayarak.Yani siz gibi başkalarının sayfalarını takip ederek ondan bundan duyarak sayfalarda gezinip bilgi toplayarak tecrübe edinmedim.Asistan dr undan profuna peritanaloğuna kadar her dr ile dialoglarim oldu ki görüştüğüm dr sayisini hatirlayamayacak kadar çok.Aldigim ilaclar iğneler gördüğüm tedaviler her biri ayrı tecrübedir bende.Bu konuda sizle yarışa polemiğe giremem çünkü sabit bilgileri sizinle yozlaştirmiş olurum.
İyi allah bağışlasın. 3 cocuk sahibi olmuşsun ama merede nasıl konuşulacagını öğrenmemişsin.
(1,978 puan)
Ben mi siz mi!!!!!!Bir kendi yazdıklarınıza bakin bir de benim...herneyse mübarek gün uzatmanın gerginliğin kalp kırmanın gereği yok.Hoşçakalın.

İlgili sorular

651,350 soru

3,428,685 cevap

4,261,171 yorum

184,107 üye

...