0 oy
904 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)

Kızlar biz eşimle birbirimizi çok several evlendik birbirimizeçok düşkünüz ama Ben hamile kaldığımdan beri dışarıya çıkıp gelmesinebile dayanamıyorum aşırı kıskançlık ve daha çok bağlïlık oluştu hep yanımdaolsun istiyorum bazen ufak tartışıyoruz böyle olan varmı sanki biraz komik gibi ah hamilelik galiba herşeyi tattırıyor ruhsal değişiklik galiba sizcede öyle değilmi:)

8 Cevap

0 oy
(3,107 puan)

normal canim ben 18 senelik evliyim ben bile ilk aylar istiyordum hep evde olsun hormonlardan sanirim merak etme ilerleyen haftalarinda duzelir:))

(43 puan)
Sağol canım benim
-Reklam-
0 oy
(407 puan)

Canım aynı durumlardayız hemen hemen severek evlendik çok da mutluyduk ama ufak tefek tartışmalarda olmuyor degildi. Şimdilerde tam tersi bebegimizi öğrendiğimizden beri allahım nazarlardan korusun inşallah çok daha mutluyuz. Ikimizde birbirimize daha fazla yeniden aşık olmus gibiyiz. Sürekli birlikteyiz birbirimiz olmadan birşeyler yaomayız. Malesef tek sıkıntı eşimin işe gitmesi bazen o gidince ağlayasım geliyor kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. Kendimi onsuz evime ait değilmişim gibi hissediyorum. Allah muhabbetimizi arttırsın eşlerimizle ama hamilelikle herşey daha güzel oluyor sanırım. Keşke hep böyle mutlu olsak :)

(48 puan)
Ben sizi birde son aylar göreyim :) ilk aylar ben beş dakka görmesem duramıyorum o kadar düşkün olmuştum.  Ama şimdi son ayimdayim tam tersi oldum ah bu hamilelik hormonları ..doğumdan sonra düzelirim artık :)
(407 puan)
Inşallah değişmez ya şuan kavga bile edemiyoruz hemen herşey düzeliyor eşim haksızda olsa özür diliyor çok hoşuma gidiyor bu hallerimiz. Bebeğimizden sonra yine böyle bağlı olsak keşke yada son aylarda da böyle olsa :)
(43 puan)
Amin inşallah canm
0 oy
(141 puan)

Bizde çok severek evlendik ve kaçtık kaçarak evlendikten hamilikte o kadar kıskanç olmaya basldimki eşim artık diyoki nolur bi an önce doğru yada eski haline don diyo:D

(43 puan)
Bence bazen haklı oluyorlar
0 oy
(124 puan)

Az önce dışardan geldi bizde de o durum var canim zaten kıskançlık vardı bende daha beter olmuş

(48 puan)
Adamlara yazık valla benimkide bana diyo senle beraber hamilelik yaşıyorum diyorum anca beraber kanca beraber :)))
(124 puan)
Bende sadece acaba ben mi böyleyim diyorum hamilelikten mi :)
(43 puan)
Bazen insan bunalıyor bu durumdan
(43 puan)
Demi Bence yardimci olmalilar
0 oy
(10 puan)

Bende esim hep yanimda olsun istiyordum hamilelikten once. Sonra ise girdim. Suan hamileyim. Zavalli kocacigimin yuzunu gormek bi yana surekli dinlenmek uyumak istiyorum.  Sanirim calisirken hamilelik hormonlarima pek dokunmadı. Yoksa hiç cekilmezdim heralde.

0 oy
(229 puan)

Tam tersini yasiyorum :)) normalde cok seven kiskanan biriydim. Berbere gidince bile sinir olurdm. Gebe oldugumu ogrendm kendime dondum. Esim inadima kiskandirmak icin ugrasti en son erkek kardesinden duydumki yengen beni kiskanirken sikayet ediyodum ya keske gene kiskansa demis :) saclarini uzatti kiziyodum kesmiyodu gecen gelmis kesicem sacimi diyo sen bilirsn dedm senin icin dedi sen istemiyodun ya dedi farketmez dedm gitmis kardesne bu sacinda hic anlami kalmadi yengen karismiyo hevesim gecti demis :)) gecen bana sacimi tras et dedi ettm ertesi gun goren kuaforunu sormus gene gicik oldu bana :)) elimde degil napimm

0 oy

Ay sorma zaten kickanctim hamile kalınca uçtu hormonlar :))zavallı kocam neler çekiyor benden

0 oy
(852 puan)

Bende öyleyim haftaiçi hep evde hafta sonları arkadaşlarıyla görüşüyo çok kalmaz gecelere kadar vaktinde gelir ama ben her dışarı çıkışında kavga ediyorum huzursuz huzursuz gönderiyorum o gidincede ağlıyorum falan değişik duygular :D ama ertesi gün hemen normale dönüyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 188 göst.
16 Kasım 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde S.s1 (158 puan) sordu
0 oy
9 cevap 317 göst.
29 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde senakaya60 (143 puan) sordu
0 oy
11 cevap 337 göst.
0 oy
13 cevap 432 göst.
30 Ocak 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mickeymouse (518 puan) sordu

650,099 soru

3,423,711 cevap

4,255,671 yorum

183,728 üye

...