0 oy
301 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (3 puan)

Kızlar 27+0 hamileyim son birkaç gündür bebeğim kasıklarda duruyor sanki özellikle uzandığım zaman cok canım acıyor oturup kalkarken zorlanıyorum ve genel olarak bir yerde toplanyor. Normal midir sizce iyice tedirgin oluyorum bu durumdan sizde durumlar nasıl acabaa

Gebelik haftası 27+0

3 Cevap

+2 oy
(2,563 puan)

Canı nasıl istiyorsa öyle duruyor canım. Bendede oluyor kasıklarimda agirlik hissediyorum. Bazen idrarimi uzun uzun tutmusum hisside veriyor. O an yueumekte zorlaniyorum. Genelde temizlik yaptigimda yada ayakta çok kaldigimda yapıyor. Hareketlerini hissediyorsan koekulacak bişey yok. 

(334 puan)
Bende 26+1deyim bende de durum aynı hep aşağıda hissediyorum hareketlerini filan kasiklarimda ağrı oluyor bu yüzden hatta hareket ettikçe lavoboya gitmek zorunda kaldığım oluyor doktoruma sordum bu haftalarda normal dedi yukarı çıkmasını bekleyeceğiz dedi ama bilmiyorum ne zamana kadar böyle olur :)
(2,563 puan)
Korkma canım korkma bebek nerede isterse orda duruyor yapacak bişey yok. Annelik zor. Ağrı çeke çeke doğuma hazirlik yapiyoruz birnevi.
Erken dogum olsa çok farklı şeyler olur öyle rahmine kasiklarina yakın hissetmekle alaksi yok. Hareketlerinide hissediyosan rahat olabilrisin.
(334 puan)
Kesinlikle katılıyorum biraz bebislerin keyiflerine bağlı bir durum galiba bu yapacak birşey yok yolun çoğu bitti azi kaldı Rabbim hepimize saga salim evlatlarımızı kucağımiza alabilmeyi nasip etsin inşallah :)
Kızlar rahatladım biraz tesekkür ederim  amin insallah sağ salim alırız kucağımıza bebişleri. Ara sra geriyorlar bizi ama olacak heralde o kadar
(334 puan)
Onları kucağımiza aldığımız gün hepsini unutacagiz eminim buna :)
-Reklam-
0 oy
(306 puan)
Bende bugün tam 27 haftalık oldum. Aynı şeyler bendede oluyo. Bebek karnında çok kasiliyo. Normaldir heralde. Artık büyüdü nede olsa. Ondandir:angel:
0 oy

Bende 28+1 deyim ve 26. Haftada doktor bebeğimin doğum pozisyonuna yani kafasının aşağıya döndüğünü söylemişti ve aynı şikayetler bende de vardı hâlâ var , O yüzden korkulacak bişey yok derim , çok kağan karışırsa  doktorunu arayıp bilgi alabilirsin.

İlgili bir soru bulunamadı

644,139 soru

3,402,134 cevap

4,229,557 yorum

182,160 üye

...