0 oy
556 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
düzenledi

Kizlar bugun hastaneye gittim kalp deliğim var kalpte büyüme yapmış saga genişleme olmuş doğuma kardiyolog ile girme durumu var normal mi sezeryanmi ona karar vermek icin 24 saat kalp ritmi ölçme cihazı taktılar asıl kafama takılan bebegimde de olurmu aynı sıkıntı üzülüyorum 

7 Cevap

0 oy

Annemdede vardi kalp deliği irsi olma durumu olurmu 

(3,107 puan)
boşuna kendini yıpratma onu sadece Allah bilir onu sen bi doktoruna danis bakalim öyle bi olasilik varmi ben pek zannetmiyorum yinede doktoruna göre hareket et sen inşAllah biseycik cıkmaz
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan)

Irsi olma durumu çok az. Eger olmuş Olsa ultrasonda bebeğinin kalbinin delik oldugunu mutlaka doktor görür ve söyler. Ultrason cihazı böyle şeyler için var. 

İçin rahat olsun. İnşaallah tez zamanda sende iyilesirsin. Rabbim.saglikli ewlat versin

Ama dediğim gibi eğer ırsi bile olmuş olsa. Ultrasonda bebeğin kalbine doktor herzaman bakar ve gozukur. Sanada bunu söyler. Soylememezlik yapmaz. 

Teşekkür ederim içim ferahladı doğru söylüyor sunuz yarin belli olacak yazarım burdan
0 oy

yeniden gösterildi

Bende kalp hastasiyim doktor normal bi annede olan riske göre daha çok riskin var ama annede hastalık  var diye bebekte de kesin olacak diye bisey yok o allah'ın bileceği iş dedi ve sezeryan önerdi biraz da normal doğumdan korkuyorum diye bende sesimi çıkarmadım ben sezeryandayken kardiyoloji de hazırda bekleyecek bisey olursa müdahale için 

Gebelik haftam 33.2

0 oy
(442 puan)

Çok geçmiş olsun canım kafana takma sende var diye bebeğinde de olacak diye birşey yok. Bak benim kalbim sağlam hatta ailede herkesin sağlam ama bebeğimin kalbi delik malesef..

0 oy
(493 puan)

Ben 20 yıl önce kalp ameliyatı oldum doktor ameliyatı mı öğrendi sana normal doğum yok sezeryan olacaksın diyor halbuki hiç bir sıkıntım yok. Ben doktora sordum bebeğim de bir sıkıntı olur mu gelişmesi de ya da onun kalbin de hayır alakası yok olmaz bir şey dedi. Kalbini ferah tut canım allah yardımcımız olsun. 

0 oy
(1,124 puan)

Canim aynı durumdayim.. gebeyim ramazanin ilk gunu kalpte fazla atimlar cikti kalpte buyume var sadece senden farkli olaral delik yok ama neredeyse her normal atimdan sonra bir fazla atim var.. bu çok fazla ilaç tedavisi başlandı 1 hafta oldu dün ayrintiliya girdim.. Bebek gayet iyi kal0 atışı güzel ama oradada kadin dogumuda fark etti atımları çok fazla dedi. Kardiyoloji uzmanim bu şekilde devam ederse normal dogurtamam izin vermem çünkü normal doğumda kalbini kontrol edemem dedi.. Yanı anlayacagin çok istediğim normal doğum bana el sallamış gidiyor durumda.. ayrıca buna çok uzulmuyorumda önemli olan bebeğim sağlıkla gelsin. Ama bu tür hastalıklar çocuğu etkilemez ama bizim iyi bir tedavi görmemiz gerekiyormus.. dün bebegide ayrıntılı bakıldı kalbi falan tıkır tikir çok çok şükür. Sende üzme kendini normal olmaz sezeryan olursun   bebek konusundada üzülme.Bebegin sağlıkla doğar insallah.... bu arada kaç haftaliksin ayrıntılı ultrasona gir için rahat eder..

(1 puan)
26 hafta yim
(1 puan)
Ayrintiliya girdim hem ama devlette beş dakika sürdü
0 oy
(776 puan)

kardiyologa sorun. bu benim hastalığım genetik mi diye. eğer genetikse çocuğunuzda bur ihtimal çıkabilir, değilse çıkmaz insaAllah.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 882 göst.
0 oy
7 cevap 253 göst.
19 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nurcuk (3 puan) sordu
0 oy
6 cevap 1,672 göst.
0 oy
3 cevap 174 göst.

648,975 soru

3,419,492 cevap

4,250,687 yorum

183,438 üye

...