0 oy
247 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (386 puan)
Kızlar daha bugün 15 haftalık olduk ama birden bire belirtiler yok oldu. Normalde belimin krampı doğuma kadar geçmezdi ama o bile yok oldu, göğüslerim çok kötü ağrıyordu oda hemen hemen geçti çok az ağrıyor. Açıkcası korkmaya başladım ama doktoru aramadan önce bide sizden bilgi almak istedim, sizde normal mi bu haftalarda. İkinci hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuştu 8. haftada, o zamanda bütün belirtiler birden yok olmuştu
Gebelik haftası 15

3 Cevap

0 oy
(662 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım korkma birşey yoktur Allah'ın izniyle bunların birden yokolup sonra tekrar çıkması çok normal. Sürekli olsa nasıl dayanacağız? Göğüs ağrısı sürekli olmaz. Ayrıca her hamilelikte bir değil zaten. 
(386 puan)
Çok sağol canım benim allah senden razı olsun içimi ferahlattın zaten, hastaneye gitmeye gerek yok :)
(662 puan)
Bankada kayınvalidem birkeresinde içinde çocuk olsa el tırnakların ayak tırnakların morarır demişti. Bazen duştayken bir bakıyorum el ve ayak tırnaklarım mos mor ama her ultrasondada bebeğim yaşıyor. Benimde öyle birden mide bulantım kesildi acaba çocuk öldümü dedim. Ama çok şükür yok öyle birşey. :) Rica ederim ne demek. :)
(386 puan)
Benim ikinci gebeliğim 8 haftalıkken kalbi durdu midem bulantım belirtiler birden bire yok olmuştu o yüzden biraz korku var içimde ya bişey olursa diye bide bunda lekelenme kanamam  olmuştu 3-4 hafta sürdü o yüzden insan bi tedirgin oluyor.
(386 puan)
Bu arada kramp geri girdi belime. Alışverişe gittim eve geldim gene ağrımaya başladı bide yemek yaparken ayakta çok durduğum için daha kötü ağrıyor
(662 puan)
Valla o korku hepimizde oluyor işte elde değil. Neyse belinin ağrıması senin için iyi birşey gibi diyelim iyi bakalım. :)
-Reklam-
0 oy
(1,161 puan)
Geçen bende de oldu 16 haftalığım şuan belirtiler gitti karnım şişti gören inanmıyordu haftama. İndi artık normale döndü belirtim zaten yoktu arada adet gbi sancım olurdu hiç biri kalmadı ama doktora gittim korkup bebek çok şükür iyi. Sanırım o haftalarda oluyor haftamız üç beş gün fark var. Korkma hiç. Bebekte kelebek kıpırtısı hissederdim artk hiç hissetmiyorum demekki bağırsak hareketymş. 
(386 puan)
Evet insan bağırsak hareketlerini bebek sanıyor bendede olmuştu :)
Bu arada belimdeki kramp geri girdi, meğerse hiç çıkmamış. Alışverişe gittim geldim gene başladı. Çok ayakta durunca çok kötü ağrıyor
0 oy
(3,684 puan)
Korkma canım en rahat dönem 2. Trimester dönemi. Benimde 14. Haftada bulantı, agrı hepsi geçmişti. Güzel şeyler düşün :) 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 124 göst.
0 oy
0 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
4 cevap 277 göst.

651,571 soru

3,429,510 cevap

4,262,089 yorum

184,156 üye

...