0 oy
211 göst.
Doğum kategorisinde (37 puan)
2 gün önce normal doğum yaptım kızlar. Özel hastanede. Bursa yıldırım Doruk hastanesi doktor Gizem yıldırım. Giden varsa bu hastaneye dikkat etsinler. Akşam 11 de 5,6 cm açılma ile hastaneye yatış yaptım. Korona testi bilmem giriş işlemleri derken 2 yi buldu sancı odasına çıkmam. 3 te olan doğuma doktor yetişemedi 4 saatte.Daha beni çatala almadan ve doktor gelmeden çocuğun kafasının yarısı çıktı sonra doktor geldi. Tabiki çocuk yırtarak çıktı bilinçli bı kesi yapılmadığı için.  45 dk dikiş diktiler ve sayısız dikiş var. Amacım sizi korkutmak değil ama ben yandım siz bilinçli olun diye söylüyorum. Kimsenin başına gelmesin inşallah. Burda sorduğum tüm sorular kesisiz dikişsiz doğum içindi. Hayalimdi çok mücadele ettim spor yürüyüş plates perine masajı daha bir sürü şey. Olmayınca olmuyormus. Şükür bebeğim iyi. İnşallah bende iyileşir ona ve 2 yaşındaki kızıma bakabilirim. Sizlerden dua istiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Güzel doğum anılarınız olsun. 

4 Cevap

0 oy
(1,161 puan)
Yaa Allah yardımcınız olsun tez zamanda ayağa kalkarsiniz inşallah :( Malesef bazı doktorlar biraz gamsız oluyor. Dikişler için de korkmayın bence çabuk kendini yenileyen bir bölge diye biliyorum. İnşallah hemen geçer. Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin
(37 puan)
Çok teşekkür ederim inşallah.
-Reklam-
0 oy
Çok geçmiş olsun. sağlıkla almışsınız bebişi en önemlisi o. ama özele gitmenin nedeni zaten hizmeti en iyi şekilde almaktır. bu ladar paralar boşuna verilmiyor. ben sizin yerinizde olsam doktorun alacağı ücreti ödemezdim. zahmet etmiş gelerek. 
0 oy
(559 puan)
Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Şikayet edin tazminat davası acın doktorun ücretini odemeyin. Özel hastaneler hep para için yapıyor zaten. Ama devlet hastanesindeki doktorlar işleri bu olduğu için yapıyor. Bence devlet daha iyi ben hep devlete giderim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ama bence tazminat davası açın şikayetçi olun bide özel olacak adı özel. 
0 oy
(75 puan)
Canım öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün yavrunu hayırlı evlat olur inşallah.Sana da çok geçmiş olsun üzüldüm adına.

İlgili bir soru bulunamadı

651,034 soru

3,427,294 cevap

4,259,834 yorum

184,005 üye

...