0 oy
268 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
Kızlar 3 gün önce tetenoz oldum sanki daha sonra hareketlerde azalma oldu bebek hareket ediyo ama çok az hissediyorum eskisi kadar güçlü değil gibi bilmiyorum endişe etmelimiyim
Gebelik haftası 23+5

5 Cevap

0 oy
(100 puan)
Bende 22+4 üm. Hafta içi ikinci tetenozumu olcam korkuttun beni ya. Bekliyim șurda bari
(45 puan)
Aşıyla alakası olmayabilir ama ciddi azalma var hareketlerde bilmiyorum
(421 puan)
Lütfen olmayın.  
Şu an bi sıkıntı görülmeye bilir. Fakat bebek doğduktan sonra ve ya baya sonrasnda hasarları ortaya çıkabiliyor. İsmini verdiğim doktorlarn yazılarını okuyun sizde.
(100 puan)
Beni çok tedirgin ettin sen oldun mu ?
(100 puan)
Benim bebeğim daha 1 haftadır hareket ediyor daha yeni yeni hissediyorum. Așı olursam hiç hissetmem
(421 puan)
Maalesef ben ilk gebeliğimde 2 doz oldum. Sonrasnda da oğluma 10 ayına kadar yaptrdm bebek aşılarını. Araştrdm gece gündüz uyumadm işimi gücümü braktm ancak aşılar üzerinde kafa yordum. Neden dayatiyorlar nedir amaç neden ücretsiz neden aşıdan sonra genelde ateş oluyor neden hastane aşıdan sonra olan yan etkileri üzerine almiyor vs vs vs. Çok dr dinledim ve çok anne yazıları okudum. İsuda diye sayfa var instagramda. O hanmn başına gelmeyen kalmamş mesela. Onun sayfasnda çok yorumlar okudum. Her şeyi delillerle paylaşıyor. Ben hala bile tedirginim ileride çocuğumda neler olacak diye. Bu alerjik hastalklar epileps vs vs bir çok hastalk aşılara dayaniyor ztn. Son zamanlarda sma hastalğnında aşılara dayandığı haknnda okuyorum ama daha uzerinde çalışılıyor galiba netleşmesi için.
Aşı hangi hastalk için yapılıyorsa o hastalğn labaratuar ortamnda mokrop haline getirilip aşılara konması,aliminyum,civa,hayvan ve kürtaj bebek ceninleri vs bir çok şey var ve bunlar ispatlanmş. Araştrırsanz gorursunuz. Hatta bir adam yabancı birisi. Kendi itiraf ediyor diyor ki bebek cenin konmazsa aşıyı elde etmek olmuyor. Bu alminyum ve civa maddeleride ztn beyinde biriken bir maddedir. Bebeklerin hiperaktifliği zeka geriliği vs buna dayana biliyor. Aidin Salih kitabnda da bahsediyor bu konuda
-Reklam-
0 oy
Ben tetenoz aşısı oldum hic oyle bir etki görmedim. Asian olduguna emon misiniz. Bebek pozisyon degistirip ice dönmüştür belki.
(45 puan)
Olabilir bi sorayım dedim aynı durumu yaşayan varmı diye
0 oy
(1,039 puan)
Kuzum bebekler her zman hissetiricek ladar ani hareketler yapmazki  hic hareket etmezse endiselenmelisin hareket ediyosa sorun yoktur
(45 puan)
Ediyo da dediğim gibi sanki seyirme gibi
0 oy
(266 puan)
Ben deposilin kullanıyorum iğneden sonra bende farkettim birkaç gündür hareket pek yoktu dün akşam düzeldi ilaç ağır geliyo olabilir ben öyle düşünüyorum 3 haftada bir yaptırıyorum her iğneden sonra farkediyorum bunu
(45 puan)
Evet bende öyle düşündüm sormak istedim teşekkürler
0 oy
(421 puan)
Tetanoz ben de oldum ilk gebeliğimde ve çok pişmanım. Bir yan etkisini görmedim ama sonra iyice araştırdım ve bebekte hasar brakabiliyor. Lütfen aşıları yaptrmadan önce iyice araştırın. Doğru hekimlerden dinleyin. Ne yazk ki aşıların içeriği saklaniyor söylenmiyor. Yan etki olsa bile sağlk bakanlğı aşıdan olduğunu kabul etmiyor. 

İnstagramda HasanHüsnü Eren dr var. Ve Bekir Tok dr.  Bunlarn paylaşmlarına bakmanızı isterim. Bebek hareketlerinde artma azalma olabiliyor endişe etmeyin fazla. Ama yinede dikkat edin. ALLAH yardmcnz olsun. 
(421 puan)
Dikkatli okursanz ben söyledim yiyecek içeceklerde de var fakat onu atabiliyoruz bi çoğunu. Kan yoluyla direk gidilen şey nasl atılıyor. Ben aşıya karşı değilim fakat aşının içindeki bu maddelere karşym. Ayrca aşı korumuyor. Korusaydı şu an korona aşısı olanlar pozitif olmazlardı. Biraz sorgulayıcı olun derim. Iyi günler.
Kosullu sartlanma ile benim size ne desem boş. Siz dso diyorsunuz ama bu asilar her ulkenin kendi sağlık bakanligindan geçiyor. Ayrica damardan alinan civa ve diger maddelerde atılıyor. Ama asilanma seviyeleri azaldıkça özellikle ilk okullarda hastalik ve salgin seviyesi artıyor.
(421 puan)
Siz aşınızı olun aşı koruyorsa korkmayn aşlanmamşlardan.
Asi koruyor. Asi olmayanlarin hastalığı daha agir geçirdiği aşikar. Covid in sorunu guncelkenen bir virus olması. Mesela kus gribi yada domuz gribinin asisi kesin ve korutuculugu %100 ve insanlari iyulestiriyor. Gelismekte olan asi ile gelismis asilari karşılaştırmak dogru değil. Siz asi vurdukça hic hastalanmiyacak olarak algilayabilirsiniz. Ancak asi hastaliklarin yayilimini azaltir, iyilesme oranını yukseltir. Karaciğer kani tum toksinlerden arındırır.
Yayilmayacak hastalıkları salgın haline getiren asilanmayanlari uyarmak bizim görevimiz. Tum aşılara karşıt olanlar dünyada belli başlı sıkıntılar yaratıyor.

651,771 soru

3,430,296 cevap

4,262,941 yorum

184,215 üye

...