0 oy
391 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (114 puan)
Arkadaşlar merhaba kendi doktorum bebeğim de bağırsak parlaklığı gördü, daha sonrasında başka bir profesör e gittim başka anomali olmadığını bağırsakta ki parlaklığın önemli olmadığını ve kakası olabileceğini söyledi. Bugün tekrar rutin kendi doktoruma geldim, kaka olamayacağını genetik bir rahatsızlık olöasa da başka bir sorunu olabileceğini ve perinatoloji doktoru Tuncay Yüce ye gitmemi söyledi. Randevu aldım. Hiç sadece bu sebepten Tuncay beye giden var mı? Ben bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum ya da bilmiyorum psikolojik olarak değişik bir arayış içerisinde de olabilirim. Ama içim çok ferah ve rahat. Kafam karışık. 
Gebelik haftası 20+5

1 cevap

0 oy
(14 puan)
Merhaba cnm benimde aytintili ultrasyonda cikmisti bebegimide bağırsakta  parlama ama 3 4 gun once kontrole gittim ve gectigini soyledi doktorum benim icimde senin gibi ferahti insallah gecer seninkide hersey rabbimden insallah saglikla aliriz yavrularimizi kucaklarimza
(114 puan)
Amin inşallah, ne kadar süre de geçti peki bu parlaklık, benim bebeğim de parlaklık geçtiğimiz cumartesi günü görüldü, 9 gün oldu. 9 gün de 3 kez 2 farklı doktora gittim. Profesör baktı önemsemedi parlaklığı. Ama kendi doktorum ısrarcı perinatoloji konusunda.
(14 puan)
Canim ben ayda bir gidiyorum kontrole yani 3 4 hafta sonra gecti zaten hemen gecmesini beklemeyin dedi doktor
(114 puan)
Hm tamam anladım, teşekkür ederim
-Reklam-

650,025 soru

3,423,494 cevap

4,255,397 yorum

183,717 üye

...