0 oy
323 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (29 puan)
yeniden gösterildi

24+1 haftalık gebeyim dün ayrıntılı ultrasona girdim ayreten özel doktor da muayene oldum Herşey çok iyi ve normal çıktı Doktor baya baktıktan sonra bebeğin başı haftasına göre küçük dedi.

22 haftalık görünüyo dedi baş çevresi ben hiçbir şey anlamadım bişey söylemek için erken dedi kontrol altına almak bakmak lazım dedi doktor.

Eve gelip baya araştırınca mikrosefali hastalığı sendromu falan diyo kafa küçük olursa. Bakmadığım video site kalmadı O kadar çok korkuyorum ki ve çok tedirginim Allah rızası için böyle bir durum yaşayan yaşamış olanlar cevap verebilir mi.

Anne olmadan evladına bişey olacak korkusu beni bitirdi uykularım beynim zihnim çok kötüyüm. 

image

image

Gebelik haftası 24+0

2 Cevap

0 oy
(217 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Canım o hastalığı rabbim uzak tutsun sizi çok iyi anlıyorum banada Daum sendromu dediler çok şükür temiz çıktı çok ağladım çok dua ettim ama belkide baş yapısı genetik olabilir  anne veya baba olarak kafa yapınız ufaksa benim bebeğimde ense kalınlığı çıktı yapısal mesala eşimin ensesi çok kalın umarım dizinde yanılma payı çok yüksek çıkar 
(29 puan)
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
-Reklam-
0 oy
(41 puan)
Aynı haftada ölçümlerim aynı sizinki gibiydi,  perinatoloji takip etti sürekli şu an 37. Haftadayız fark hala 2 hafta, yapısal dediler en son başka sorun görmediler, şimdilik tabi, bu haftada da komple tüm ölçümler 2 hafta geri hepsi 35. Haftada , baş büyümesi devam ettiği sürece sorun olmaz demişlerdi, doktor çok sık karşılaştığımız bir durum çoğu sorunsuz doğuyor dedi.
(29 puan)
Yaaaa gerçekten mi inşallah öyle olur. Tek umudum yapısal demeleri inşallah o hastalık olmaz Allaha emanet. Sizede hayırlı doğumlar inşallah sağ salim alın kucağınıza bebeğinizi
(105 puan)
Dogurdunuz mu acaba bi sıkıntı var mı
(41 puan)
Bana sorduysanız evet doğum yaptım, bir sıkıntı yok şükür, baş çevresi 33 cm olarak doğdu , yapısal dendi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 335 göst.
0 oy
3 cevap 316 göst.

648,348 soru

3,417,294 cevap

4,248,062 yorum

183,276 üye

...