0 oy
1,249 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (162 puan)
yeniden gösterildi

Merhabalar‍ merak ettiğim bir konu var, eğer hamilelikte risk yok ise cinsel ilişkide klitorise dokunarak orgazm olmak zararlımı?

Gebelik haftası 20+1

7 Cevap

+3 oy
(471 puan)
Sen bakm kötü yorum yapanlara . Bişey olmuyor riskin yoksa ilişkiyede girebilirisn 
(162 puan)
Çok teşekkür  ederim cevabınız için  ♡ cahille muhabbeti kestim diye bir söz var çok severim kötü yorum yapanlara cevap bile vermiyorum :)
(81 puan)
Ay ağzınız bal yesin
-Reklam-
+3 oy
(88 puan)
Doktorun hamileliginde bir sorun yok cinselligine devam edebilirsin dediyse korkulacak birsey yok bakma cahil cahil konusanlara nereden biliyorlar acaba senin duanı okuyup çocuğun icin Allaha el açmadığını.hamilelik bi hastalık değil aksine çok güzel bir dönem 27 yaşındayım ve kendimi gerçekten alımlı bir kadın olarak görüyorum bu zamana kadar acaba ben olgun değil miyim diyordum kendime çok çocuksu geliyordum kendimi kadın gibi hissettiğim bir dönemdeyim.sen nasıl iyi hissedersen eşin de sana aynı sekilde yansır
(162 puan)
Bie risim yok çok şükür :)  olgun cevabınız için çoknteşekkür ederim.  Malesef toplumuzda cinsellik ile ilgili birşey merak edilip soruşdugunda tüü kaka ayıp terbiyesiz oluyoruz. Yemek yemk su içmek kadar normal birşey cinsellik de halbuki:)
+3 oy
(97 puan)
Allahim vaaz vermeye gelmisler resmen.. Sorulan soruya cevap verin sadece yeterli kimse kimseden dini bi yaklaşım beklemiyor suanda .  Ne cins insanlar var .. 

Fazla kendini kasmamaya çalış canım onun haricinde riskli bir gebelik gecirmiyosan hic bir zarari yok :)) rahat olabilirsin .. diger gelen absurd cevaplarida kâle alma .. 
(162 puan)
Duyar kasmayı seven bir kesim var  malesef ki..
Bende yapılan kötü yorumlar gözükmüyor yukarıdada arkadaşlar kötü yoruö yapanlar için yazmışlar ama bende görünmüyor neden :/ okuyamadım hiç birini ?
Olgun düşünceniz ve cevabınız içinde çok teşekkür ederim ♡ :)
(97 puan)
Şimdi baktimda bende göremedim mesaji silmis sanirim gelen tepkileri gorunce yazan hanimefendi :)  ah ah keşke herkes yerini haddini bilse ama neyse bosver en azından geri vites yapmayı biliyorlar :D
(162 puan)
Ayne öyle :)
(1,264 puan)
Evet silinmiş ama başka bir soruda cok daha ağır beddualar gördüm diyebilirim. Sanırsın fetva sitesindeyiz.
+1 oy
(1,264 puan)
Zararı yok. Ama burada bu soruyu sordunuz, linç yersiniz. 
(87 puan)
Evet ya bazı bilinçsiz insanlar günah falan yazmıs başka bir hamile arkadaşa :)
(162 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim :)  geri kafalı linçle duyar kasan kesimi hesaba katarak sordum aslında :)
(87 puan)
Rica ederim canım ;)
(42 puan)
Kendi ahlaklarinin bekciligini yapsınlar bizim bekciye ihtiyacımız yok demek
+1 oy
(87 puan)
Yok canım bir zararı 
+1 oy
(579 puan)
İster eşinle istersen de mastürbasyon yaparak orgazm olma da bi sakınca yok sadece fazla kasılmamaya dikkat etsen iyi olur :) 
(162 puan)
Çok teşekkürnederim cevabınız için ♡ dikkat edeceğim
+1 oy
(81 puan)
O kız bi post açmış git kız sende ona yaz . Cipsi çok seviyomuş zararı varmı diye yazmış. Ay çok gıcık oldum onaneyse ne yaparsan yaparsın ayrıca kadın platformu burası istediğini sorarsın. İlişki sırasında da yaşıyordum yardim ile de yaşıyordum . Hâlâ da yapıyorumda doktorum ilişkiyi yasakladı ve hormonlarım tavan şuan henüz bir zararını görmedim 37 deyiz 
(162 puan)
Sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah az kalmış :) ben henüz yolun yarısındayım 20 haftallıgız. İlk 3 ay istek sıfırdı 4 aydan sonra eski halime döndüm hormanlar tavan bende de :) riskimiz yok çok şükür cevabınız içinde çok teşekkür ederim ♡
(81 puan)
Aminn hepimiz inşallah :) daha çok dallanır merak etme isteklerin :) ben teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 975 göst.
0 oy
6 cevap 831 göst.

650,212 soru

3,424,137 cevap

4,256,198 yorum

183,749 üye

...