0 oy
212 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (454 puan)
Kizlar birkac gun once korona suphesiyle ilgili post acmistim ama lakin test yaptirdim sonuc negatif.

32+1lik hamileyim gercktn nerdeyse korina hastalari kadar agir atlatiyorum soguk alginligimi gripmi bilmiorum.. yinede hamdolsun halimize.

Basta nezle bogaz agrisi bagir yanmasi halsizlikle basladi suan oksurege dondu surekli oksuruyorum nefes darligida yasiyorum cok asiri degil ama sirtima zorluyor ayni zamanda astim hastasiyim.

Suanda cok zaruri kalmadikca ilac kullanmiyorum parol icince gunluk birkere iciorm kadin dogumcumunda haberi yok bu durumdan parol biraz o anlik sakinlestirio lakin devam edior.

Korona suphesiyle gittigimde cok daralirsam serum bagliyabilceklerini solemislerdi. Bu durumda evde ne yapabilirim balli sut iciorum bitki caylarini diyetisyenim yasakladi. Rahatlatacak tavsiyeniz varmi acaba..
Gebelik haftası 32+1

3 Cevap

0 oy
(454 puan)
Yardimci olabilcek kimse yokmu
-Reklam-
0 oy
(2,871 puan)
Portakal limon elma ucunu meyve sikacagina ver her gün 1 bardak iç. Çok etkili. Günde 1 çay bardağı şalgam da öksürüğe iyi geliyor. Fakat nefes darlığına yapcak bişey yok ben corona oldum tek çözum oksijen. Ona da kendini alistirirsan iyileşmesi zor oluyor. En iyisi direk kendi kendine geçmesini beklemek.
(454 puan)
Allah razi olsun canim cok tesekkur ederim. Deneyecegim insallah
0 oy
(24 puan)
Canım bende senin gibiydim korona olduğunu sandim çok sukur ıyim şuanda ama Insallh olmamışımdır..  sana önereceğim aklında bulunsun bunları iç allhin izni ile iyileseceksin. Yaş zencefil iyice kaynat ama ince ince doğra ki iyice suyunu acılığı geçsin içine bal ve limon ekle öksürüğe ve boğazına birebir günde iki kere birer çay bardağı üç sonra süt kaynat süte bal karıştır iç bunları iyileşene kadar yap zencefilin herhangi bir zararı yok bilgin olsun Insallh iyileştin diye yazarsın buraya
(454 puan)
Allah razi olsun cnm sagolasin ama gercektn zencefil zararsizmi antibiyotik etkisi oldugunu biliorumda baska bilmiorum
(24 puan)
Ben 37+1 haftalık gebeyim hamile kaldığından beri iciyorum herhangi bir zararı yok bilgin olsun doktorlarda öneriyor mide bulantısı için  ben hep içtin yani hasta olduğumda halada iciyorum iyi geliyor fazla icmedigin süre zarfı sıkıntı yok sabah 1 çay bardağı içersin gecede yatmadan önce 1 çay bardağı iç yemeklerden sonra
(24 puan)
Evde varsa bu gece içmeye başla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 280 göst.
15 Haziran 2021 Doğum kategorisinde Bahar3992 (7 puan) sordu
0 oy
3 cevap 314 göst.

651,735 soru

3,430,104 cevap

4,262,744 yorum

184,208 üye

...