0 oy
155 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (71 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar.. 23 yaşındayım.  1 yıl 8 aylık evliyim. Basta çocuk istemiyorduk, şuan 1 yıldır istiyoruz, olmuyor.. ısyan edip yas tutmuyorum,  bunda da bi hayır vardır illaki.. Doktor tedavisine yeni başladım,  Polikistikover ve yumurta tembelliği var dedi doktor. Tarlusal ve klomen hap verdi.  3. Günde  Klomeni kullanmaya başladım.  Yarın da hormon testi vermeye gideceğim..

Benimle aynı durumu yaşayanlar varmı acaba.  Tabiki her insan bir olmaz ama fikir ve önerilerinize ihtiyacım var..

Ve tabi dualarınıza da.. 
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

+1 oy
(1,978 puan)
Pko da kilo da çok önemli,bilmiyorum kilo durumunuz nedir ama fazla kilonuz varsa diyet yapın.Ins.klomen fayda eder ve yumurtalarınız gelişir aktif hale gelir.Ilk ay bir gelişme olmazsa bile hemen pes etmeyin.Hormonlarinizin durumuna göre yüksek olanlar varsa ilac tedavisini de başlarsınız hormonlari dengelemek için.Fsh tsh T3 T4 prolaktin ve lh hormonlari dengeli olmalı.Zaten dr unuz bunlarla ilgili bilgi verecektir size.Inş hayırlısıyla gönlünüzden geçeni Allahım nasip etsin tez vakitte.
(71 puan)
75 kiloydum, hatta kilodan olmuyor diye bi ara çocuk fikrini erteleyip 3 ayda spor ve diyetle 62 kiloya düşmüştüm. Sonra tekrar kilo aldım. Şuan 72 kiloyum..
Çok âmin. Teşekkür ederim.  Bana dua edin.. ❤
-Reklam-
+1 oy
(791 puan)
Merhaba canım bende şiddetli pko hastalarindanim her doktorun tedavisi farklı oluyor mesela ben fazla kilo veremedim sekerim yüksekti ilk olarak üç aylık şeker ve vitamin tedavisi gördüm sonra yumurtaları büyütmek için ilaç kullandım ismini hatırlamıyorum yumurtalar gelişinde çatlatma iğnesi oldum oda fayda etmedi kist oluştu bir aylık ara verdik aradan sonraki adet döneminde gittim tekrardan minnak bir yumurta daha gelişmişti ondan da benim pek ümidim olmadı ama o annesine sürpriz yaptı verene kurban olduğum şimdi       4 aylık olduk Elhamdülillah darısı başınıza olması duasiyla kendinizi fazla strese sokmayın tedavinize doktorunuz nasıl diyorsa öyle devam edin duanız sabriniz hiç eksik olmasın nasipte varsa o sizi bulucaktir zaten hayırlı güzel haberler almanız duasıyla:))))
(71 puan)
Yaaa ne güzel  :)
Amin inşallah.  Teşekkür ederim.
(791 puan)
Ha bide kiloyu kafana takma evet kilo önemli ama işin kötüsü bu hastalıkla kilo vermek gerçekten zor kendi adima diyim 86 kilodan 79'a düştüm yine kilo alıp verdim bu hiç değişmedi 84kilo ile hamile kaldım hamilelikte malum 4kilo verdim şuan yine 82 oldum doktorun haricinde kimsenin her dedigini de kafana takma bu hastalık herkesin bünyesinde farklı işliyor herkeste aynı olan tek şey tembel yumurtalar :)))
(71 puan)
Gider inşallah o tembel yumurtalar. :/ yeni başladım. Yol uzun, hayırlı zamanda olur inşallah
+1 oy
(249 puan)
2.Gebeliğim düşük oldu 1 yıla yakın korundum sonra hamile kalamadım 2 ay klomen kullandım 3. Ay hamile olduğumu öğrendim ama klomeni ben adetin 5. Günü kullanmaya başlamıştım 
(71 puan)
Klomen bitince iğne vuruldunuuz mu acaba
(249 puan)
Evet şimdi adını hatırlamıyorum oda adetin 4. Yada 5. Günü başlamıştım 6 adetti günde 1 tane  oluyordu
(71 puan)
Teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 347 göst.
0 oy
29 cevap 1,935 göst.
6 Ocak 2021 Doğum kategorisinde Derin_16 (538 puan) sordu
0 oy
0 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 440 göst.

650,014 soru

3,423,405 cevap

4,255,314 yorum

183,710 üye

...