0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (92 puan)
Arkadaşlar  aminosentez  yaptırıp sonucu yine riskli çıkan varmı  yada   ne yaptınız  bilgi verir misiniz   lütfen 
Gebelik haftası 13+5

3 Cevap

0 oy
(86 puan)
Ben yaptırdım ama sonuç henüz çıkmadı şurda bekleyim
(92 puan)
Ne zman cikaack  sonuç  sizin  neden   yapıldı peki aminosentez .... ve nasıl geçti  aminosentez  korkulacagi kadar varmı
(86 puan)
Çarşamba günü yaptırdım. Sonucun ne zaman çıkacağına dair doktor net bişe söylemedi bu hafta tekrar gidecem 1 2 hafta içinde çıkıyormuş. İkili ve dörtlü testim riskli çıktı. Önce yaptırmak istemedim sonuçta aldırmayacam ne çıkarsa çıksın. Ama herşeye hazırlıklı olmakta fayda var o yüzden yaptırdım. Hiç korkulacak bişe yok bi anlık iğne acısı o kadar. Sonrasında dinlen dedi doktor. Bişe olmadı çok şükür.
(92 puan)
Şükür inşallah temiz  çıkar  benim  2li taramada  yüksek riskli çıktı  çok üzgünüm  yaaa  :(
(86 puan)
Üzülme senin stresin bebeği daha çok etkiler. Bende yaşadım senin yaşadığın süreci çok iyi anlıyorum. Olumlu düşünmeye çalış kendini harap etme. Bi de sana tavsiyem internetten çok araştırma yapma insanı üzmekten başka işe yaramıyor. Doktorun iyiyse ona güven.
-Reklam-
0 oy
(1,038 puan)
12 nisanda yaptırmıştim. Hızlı test sonucu temiz çıktı diğer sonucu bekliyorum simdi. Abartıldığı kadar bi işlem değil tabiki aci hissediyosun ama kisacik bi an o da katlanilmaz bi aci değil. Ben kilolu değilim bu yüzden işlemi rahat yaptilar. Kilolu kadinlarda biraz daha zor olabiliyomus ama o da cok riskli değilmis.
(92 puan)
Bende çok  merak ediyorum  25 mayısta alınacak  yüksek riskli çıktı hem kanda  hemde ense kalinligi  allah yardımiz olsun... kafa karıştırıcı  bu işlemler  çok  yaa stresten başka  birşey yok :(
(1,038 puan)
Benim 2li testim temizdi ense kalinligi filan herseyi normaldi. Sadece 3 lü test sonucu yüksek riskli cikti. Perinatolojiye gittim ayrintili ultrasonla bakıldı yine hicbisey cikmadi. Ama içimiz rahat etmedi amniyosentez yaptirdik. Allah kimseyi bu şüpheyle yaşatmasın cok zor bi durum gerçekten.
0 oy
(122 puan)
Aldirmayacaksan yaptırma bence  bilgilendirme amaçlı yapılıyor tedavi yok bana doktorum aldirmayacaksan önermiyorum dedi geri kalan ayını üzülerek geçirme çocuğun gelişimini annenin morali de etkiler dedi o yüzden yaptırmadım Allah'a emanet ettim bebegimi 
Geri kalan ayları üzülerek degil hazırlık yaparak ve dogumdan sonrasına daha hazırlıklı bir psikoloji ile karşılamak daha mantıklı geldi. Her anne kaldiramiyor sanırım.
(122 puan)
Ben cesaret edemedim malesef hazırlanmak yerine kaçmayı tercih ettim Rabbimden umut kesilmez birşey diyemiyorum
Tabiki testlerin %100 garantisi yok. Sağlıklı çıkan bebekler içinde farkli sonuclar cikmasi muhtemel.  O yüzden olabildigince hazirlikli olmak benim açımdan daha zor yol olsada daga başarılı bi yok gibi geliyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
18 Haziran 2023 Hamilelikte Testler kategorisinde Emigunes (68 puan) sordu
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
6 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Deryasaka (22 puan) sordu
0 oy
1 cevap 239 göst.
30 Eylül 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde sinemcim07 (42 puan) sordu

651,487 soru

3,429,245 cevap

4,261,771 yorum

184,134 üye

...