0 oy
278 göst.
Doğum kategorisinde (9 puan)
30 haftalık olucam ama doktor değiştiriyorum en son gittiğimde bir olay yüzünden sözleri hosuma gitmedi zaten hastaneyi sevmiodum tam vazgeçtim şimdi çakmak Erdem mi afiyet mi karar veremedim Ümraniye çevresinde önereceğiniz bir doktor var mı medipol ve Atlas hariç 
Gebelik haftası 29

12 Cevap

0 oy
(196 puan)
Hayırlı olsun canım şimdiden doktor da hastanede çok önemli gerçekten o taraflarda özel gibi dört dörtlük bi hastane varsa oda haydarpaşa numune hemşireleri de doktorları da çok iyi 
(211 puan)
Ben oraya gittim kadın doğum gerçekktn çok kötüydü belki hepsi değil şansına oldu bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(48 puan)
Bende 20. Haftadayım Atlas zaten hiç düşünmedim ama medipole gidiyorum . Tavsiye üzerine.  Alt komşum da cakmak erdemde yaptı dogumunu memnundu,ama doktorunun adını bilmiyorum. Medipoldemi sıkıntı yaşadınız acaba?
(9 puan)
Yok Atlasda yaşadım medipole ücretten dolayı eledim bin liraya yakın fark çıkıyor erdemle arasında o yüzden
0 oy
(10 puan)
Ablam uc dogumunuda umraniye arastirmada yapti cokda memnun
0 oy
(26 puan)
Medipolda bir sıkıntı mı yaşadın canım..nende oraya gidiyorum merak ettim doğrusu.anlata bilirsen çok iyibolurdu
(9 puan)
Hayır ben ücretinden dolayı düşünmedim
0 oy
(211 puan)
Çamlıca hisar da yapacam Allah izin verirse hem temiz hastane hem doktorları çok iyi
(9 puan)
Orayı bnde çok sevdim ama yenidogan yogun bakım ünitesi yok o yüzden yoksa bn orayı çok istedim
0 oy
(2,871 puan)
Kesinlikle afiyetten uzak dur bence. 9. haftamda kahverengi lekelenme yaşadım hemen afiyete gittim aksma saat altiydi. Neyse gittim vezneden 100 TL para ödedim dedim ki lekelenmem var. Korkuyorum ama çok bebeğimi kaybedecek diye. Tamam doktor geliyor siz aşağı inin dedi. Tam merdivenin başındayım doktor beni görmedi. Veznedeki kız dedi ki hocam kanamalı hasta var acil dedi doktor ne dese beğenirsin ? Napim kanaması varsa beklesin ben corbami içip öyle gelicem dedi. Ben şok oldum. Aşşaği indim bekliyorum yarım saate anca geldi. Aldı beni içeriye neyse diyo ki bebek görünmüyor. Nasil görünmüyor dedim kalp atımı falan herşeyi var dedim bu sefer bastırdı kalp atışını açtı duyuldu. Bebeği olması gerekenden küçük ölçtü. Diyoki gelişimi problem olabilir dediğin tarihten küçük dedi. Kalp atışı olsa da vücudun çocuğu atmaya çalışıyor düşük yapmak istemiyorsan bu 6-7 tane ilacı kullanicaksin ve sadece tuvalete kalkicaksin hiç bı şekilde hareket etmiceksin bebeği düşürürsun dedi. Ben şok oldum gerçekten. Çıktım ordan taksiyle devlet hastanesi acile gittim. Orda bir doktor vardı erkek bı doktordu. Allah razı olsun ondan. Bebeğe baktı bebeğin tarihi olması gerektiği gibi görünüyor hiç bir yerde kanama görünmüyor dedi korkulacak bişey yok sadece akıntı görüyorum dedi akintin yürüyüş yaptığın sırada çamaşırında fazla kaldıysa rengi koyulasmis olabilir dedi yatmam gerekiyor mu dedim hayır bı sorun yok dedi için rahat etsin bı tane iğne yapalim dedi. Şu an 33+4 haftalık hamileyim bidaha adımımi atmadım hastaneye.
(9 puan)
Allah Allah ya şikayet etmediniz mi hangi doktor yaptı bunu
(2,871 puan)
Canım şimdi 33 haftalığım yaşlı kısa bir bayandı adı aklıma gelmiyor. Şikayet etmedim uğraşmadım pandemi dönemindeyiz hiç bir sağlık personeline edilen şikayetler işleme alınmıyor o yüzden ugrasmadim.  Erdemle fazla fark yoksa erdemde yap bence doğumu.
0 oy
(5 puan)
Ben 34 haftalık gebeyim baştan beri ataşehir avicenna hastanesine gidiyorum çokta memnunum tavsiye ederim 
0 oy
(828 puan)
Erdemle afiyet arasında kaldıysanız afiyet derim. Benim bütün yakınlarım afiyet te doğum yaptı. Hepside çok memnun 
0 oy
(134 puan)
Afiyete gidiyorum ikincisi ye gebeye İlk orda oldu nasipse bunuda afiyetle istiyorum sema soysal iyi ve tecrübeli
0 oy
(970 puan)
Canım ben de atlasa gidiyordum çok memnun kalmadım şimdi bir doktorun kendi kliniğine gidiyorum o da hisar ile anlaşmalı sanırım doğumu orda yaptırıyor. Doktor arıyorsan gidebilirsin ben ilk bugün gittim tatlı bir kadın. Çokta tavsiye etmişlerdi baa daha önce erdemdeymiş oradan ayrılmış. 
(9 puan)
Hisarda da yenidogan yogun bakım ünitesi yok ya
(970 puan)
Aslında bende ilk defa bugün gittim fotoğraflarda hisar yazıyor tam olatak bilmiyorum :)) daha 12 haftalık olduğu için sormadım unuttum ama bilmiyordum yenidoğan olmadığını bir daha ki gidişimde sorayım:)
0 oy
(1,546 puan)
Görümcem geçen yaz çamlıca erdemde yaptı cok memnundu ama doktoru artk yok sanrm tülaydı adı. Hisarda umut tiryaki ozyurt ilk gebeliginden doktoruydu onuda iyi diyordu arkadaşımda onda doğum yaptı memnun kaldi. Ben dudulluda oturuyorum sancaktepe bölge hastanesine gidiyorum. Dr Pınar çakmak ilk doğumumda onda olmuştu bu 2. Memnunum bu tarafa yakinsan
(211 puan)
Benimde doktorum Umut hanım gerçekten iyi bir doktor bayramdan sonra ntsye gidecm yenidoğan ünitesini soracam konuştuğumda hiç ondan bahsedilmişti şuan aklıma takıldı
0 oy
(14 puan)
Merhabalar canım, Afiyet hastanesi Lale hanımı tavsiye ederim. Birde Kadriye Şener var kendi kliniğinde bakıyor hastalarına. Kadriye hanımdan memnun olmayan yok desem yeridir, akrabalarımdan, arkadaşlarımdan   giden var.  Hepsinin de ağzından Allah razı olsun o doktordan lafı çıkar. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
28 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tnt19 (77 puan) sordu
0 oy
5 cevap 341 göst.
22 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gizemaktrk (205 puan) sordu
0 oy
4 cevap 365 göst.

652,216 soru

3,432,106 cevap

4,264,971 yorum

184,338 üye

...