0 oy
240 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (645 puan)
kapalı
Bi yakinim 11 haftalik gebe cok zor gecitiyor dusuk tehlikesi oldugu icin yatak rejimj verdi doktor fakat yine kan geldiyi icin artik hastahaneye yatirdilar ve ultrasonda bebeyin orqanlsri hepsi disarda oldugunu gorduler 12 haftaya kadar iceri girir kapanir dedi doktor ancak kapanmayada bilir  simdi bi dostumuz var doktor o kapanmaz dedi ve dogumdan sonra ameliyatla ancak kurtarila bilit dedi eside cocugu aldir ezyet verme dedi karisina  kizda biraz bekleyelim diyo ancak  napacagini bilmiyo cocugub hasta dogma ihtimalide var boyle bisey basina gelipte saglam bi bebek dunyaha geldimi?
Gebelik haftası 11
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(57 puan)
Bu tarz gebelikler genelde kalp durması ile sonuçlanırbence doktor Önermeden kürtaj yapılmamalı 
(645 puan)
Oylemi kalbi167 vuruyo cok mjkidoktor cok vuruyo dedo ben biraz daha bekke belki organlari falan iceri girir diye
(57 puan)
Bir yakınım başına geldi. Kalbi durdu sonradan normal doğum yaptırıp almışlardı bebeği ama dediği gibi doktorun belki düzelebilir
-Reklam-
0 oy
(306 puan)
İnşallah aldırmak zorunda kalmaz canım rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah canım
0 oy
(170 puan)
Oncelikle cok gecmis olsun. Bu subat ayinda benim patronun hanimi ayni durumu yasadi. Dediginiz gibiydi ayni.12 haftada bebegin kalbi durmus ustelikde su toplanmisdi kadin cok kotu atlatti korkutmak istemem ama yine doktoruna konusarak kurtaj yaptirsa cok daha iyi olur bence. Cunku once annenin kendi sagligi.
0 oy
(5 puan)
Benim yeğenim de böyleydi evet doğduktan sonra sorunlar oluyor ama şuan 6 yaşında okula gidiyor hamd olsun fiziksel veya zihinsel hiç bir özürü yok sadece fazla hassas bir bünyeye sahip 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 299 göst.

651,745 soru

3,430,146 cevap

4,262,796 yorum

184,209 üye

...