0 oy
393 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (12 puan)
Bulantidan dolayı hicbisey yiyemiyorum 
Gebelik haftası 6+0

3 Cevap

0 oy
(111 puan)
Allah yardim etsin ayni sekildeydim 24. Haftamdayim hala ara ara oluyor ama buna raziyim. Ben ilac kullanmayi tercih etmedim ama doktoruna sorup bulanti ilaci isteyebilirsin :)
-Reklam-
0 oy
(1,184 puan)
Bir ara ben de öyleydim, bir de kısa denk gelmişti ama yine de pencereleri açıp önünde bekliyordum açık hava iyi geliyordu sadece. Bir de prilam ilaç kullandım, kullanmayıncsa çok fena oluyordum, doktor geçirmese gel başka ilaç veririm demişti. Siz de doktorunuzdan ilaç isteyebilirsiniz.

Ama sonunda geçiyor içinizi ferah tutun, geçince herşey yoluna giriyor. Ve eğer bebeğim beslenemezse diye düşünüyorsanız da hiç endişe etmeyin zaten ilk 5-6 ay annenin ekstra bir besine ihtiyacı olmuyor bebek her türlü sizden gerekli besinleri alır. Siz kendiniz için beslenin. Vitamin vs. zaten doktor zamanı geldikçe verir.

Mide bulantısı için bir de şöyle bir tavsiye almıştım ama ben denemedim çünkü benimki artık geçmişti; bal ve ceviz karışımı yada bal ve yoğurt. Hepsini de karıştırıp yiyebilirsiniz hem besleyici de olur. Ve sabah kalktığınız gibi yanınızda bir parça kraker veya ekmek bulundurup onu yiyin, doktorum öyle söylemişti.
(12 puan)
Çok teşekkür ederim kuzum gayet güzel aciklamissin Allah razı olsun ❤️
(1,184 puan)
Amin hepimizden inşallah şifa olur iyi olursunuz ❤️
0 oy
(29 puan)
Ayni bende de öğleydim.çok yıpratti beni bu süreç. 3 buçuk aydan sonra tamamen geçti. Şu an hem yemek yapıyorum, hem her şeyi yiye biliyorum.

649,051 soru

3,419,759 cevap

4,251,030 yorum

183,457 üye

...