0 oy
95 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (66 puan)
kapalı
Merhaba kızlar ben henüz 23 yaşındayım 18 haftalık hamileyim. Bazen kalbim çok sıkışıyor sıkıştığı zamanlar nefes almakta çok zorlanıyorum. Önceden de olurdu evlenmeden önce 16 17 yaşındayken felan da sıkıştırdı kalbim. Hatta bazen sol kolum uyuşurdu. Ama uzun süredir yoktu. Şimdi tekrar başladı aranızda kalbi sıkışan var mı benim gibi doktora sorduysanız felan ne dedi?
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(631 puan)
Canim senin anlattigin daha cok panik atak krizine benziyor
(66 puan)
Panik atak mı hiç aklıma gelmemişti ama panik atak böyle bişey mi ki?
(66 puan)
Canım internetten baktım gerçekten panik atak belirtileri bende varmış. Çok teşekkür ederim gerçekten. Bunun üstünde duracağım.
(631 puan)
Canim benim cok cektim bu dertten gitmedigim kardioloji doktoru kalmadi kalbim sikisiyor nefes alamiyordum sanki nefesim cekiliyor gbi oluyordu sürekli derin nefes alma ihtiyaci hisediyrdum taki bir gece ben olecegim diye acile gidinceye kadar orda anladilar panik atak krizi gecirdigimi sonra pskiyatriye gittim ilaclar falan sukur rahat bi hamilelik ve dogum gecirdim
-Reklam-
0 oy
(105 puan)
Gebelikte vücudunda bulunan kan miktarı %50 artar. Bunun sebebi artık daha fazla oksijene ihtiyaç duyman. Yeterli oksijeni almak için kalbin daha hızlı atıyor ve daha sık nefes alıyorsun. Bu kalp sıkışması hissi normalde geçici. Korkulacak birşey yok. Tabiki seni zorlarsa doktora başvurmalısın. 
(66 puan)
Ama bebekten öncede vardı canım hatta bir defasında uyurken olmuştu öleceğim sanmıştım. Çünkü hem kalbim çok sıkışıyodu. Hemde sanki ölecekmişim gibi bütün yaşadıklarımı istemsizce düşünüyordum. Daha evlenmeden önce bile bunlar vardı. Korkuyorum bişey olacak diye.
(105 puan)
Önce kadın doğum doktoruna danışmalısın o zaman. Belki psikolojik bir problemdir. Canını sıkma herşeyin bir çözümü var.

İlgili bir soru bulunamadı

652,029 soru

3,431,299 cevap

4,264,044 yorum

184,284 üye

...