0 oy
455 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (589 puan)
Kızlar iki gündür hangi tarafa yatsam bel ağrısından uyuyamıyorum. Karnım şimdiden çatlamaktan harita gibi oldu. Sizde nasıl gidiyor durumlar?
Gebelik haftası 15+3

17 Cevap

0 oy
(571 puan)
Benm iyi geçiyor çok şükür hiçbir sıkıntım yok çok az gosusumde çatlak var kırmızı daha yağ kullanıyorum ona da. Bel ağrım vs yok benmde göbek büyüdu biraz hatta baya var :) işte yürüyünce falan ağırlaşıyorum. 
(589 puan)
Sanırım bel ağrıları bu haftalarda başlıyor. Ben de göbeği erken büyüyenlerdenim:) Maşallah canım hep böyle iyi geçsin. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
(571 puan)
Aminn canım cümlemizin
-Reklam-
0 oy
(1,485 puan)
15 haftama bi kac gun kaldi diyelim :) benimde belim agriyo surekli pozisyon degistiriyorum ama karnim cikmadi  catlama olmadi simdilik . Arada bi kasik agrilari hafif hafif iyi gidiyo cok sukur 
(589 puan)
Bel ağrıları normal herhalde :) Herkeste farklı oluyor işte kimisinde bel ağrısı kimisinde kasık ağrısı
0 oy
(656 puan)
Çok şükür 10 cu haftamdam sonra hamile miyim degilmiyim belli değil maşallah Allah'a şükür çok iyi geçiyor darısı bütün hamilelerin başına
(589 puan)
Amin canım.
0 oy
(442 puan)
15 haftaya yeni girdim :) valla binole bi bole geciyo 5 gun once kanamam oldu onla ugrastim bel.agrim acayip cok yatsam yatamiom belim batiyo ayakta daha iyiyim valla uzanip kalkinca sag bacigima vuruo agrisi bunada sukur diyelim yinede catlak olmadi suan yag surmeye devam :) 
(589 puan)
Kız keşke hiç çatlağın olmasın. Karnım erken büyümeye başladı erkenden harita gibi oldum. Bel ağrıları bu haftalarda normal diye biliyorum ama yine de bir soruyu dedim. On ikinci haftada kanama geçirdim ben de bir buçuk hafta boyunca. Rahimde kanama alanı varmış ve hala da tam iyileşmedi ona da bağlı olabilir mi diye sordum ama yine normal sanırım. Yeni büyümeye başladı bebişler sanırım o yüzden:)
0 oy
(10 puan)
Bende 16 hafta 5 günlük belim cok agrıyor acayip yorgunum cinsiyetiniz nedir
(589 puan)
En son doktora 14 haftalıkken gitmiştim. Devlet hastanesine gidiyorum doktor dalga geçer gibi daha cinsiyeti oluşmadı dedi:) Ama yasaklar kalkınca özele gidip cinsiyeti öğrenicem inşallah
(10 puan)
İnşallah saglıklı sıhatli olsun rabbim gününden geçeni versin inş
(589 puan)
Amin canım sağ salim olsunlar da gerisi hiç önemli değil
0 oy
(274 puan)
14+6 yım.  1 haftadır felaket bel ağrım vardı. Bugün biraz hafifledi. Oturduğum koltuktan kalkıp yürüyemiyordum resmen. İlk gebeligimde hiç böyle olmamıştı. Kısa boyluyum göbeğim bayağı çıktı.  Hamile giyim kullanıyorum 10 gündür falan. İyi gidiyor şimdilik  cinsiyetini merak ediyorum :)
(589 puan)
Haftalar ilerledikçe bel ağrıları artıyor canım. Göbüşler büyüyünce hamile giyime geçiyoruz mecburen :)
(274 puan)
Benim ilk gebeligimde hiç olmadı bel ağrım. Yaşlanıyorum galiba :) benim arkadaş da hamile 17. Haftası falan kilo da aldı hala göbek çıkmadı diyor.  Normal giyiniyor. Özellikle uzun boylularin biraz geç çıkıyor sanki göbek.
(589 puan)
Kız boyla alakası yok inan ki. Benim boyum 1/74. Yaş konusuna katılıyor olabilirim. 25 yaşındayım daha ilk çocuğum olacak nasipse. Ne kadar erken anne olursak(bilişim olmak şart tabi) o kadar iyi aslında:)))
0 oy
(133 puan)
16+6 yım geceleri uyuyamıyorum bende bir sağa bir sola dönmekten bel ağrısı bende de oluyor.. zaman zaman kasık ağrıları ya da bacaklarımda da ağrı oluyor.. her hafta yeni yeni birşeyler oluyor işte.. göbeğim hafif var .. çatlak oluşmadı henüz iyi gidiyor şimdilik bakalım :) 
(589 puan)
Çok şükür hep iyi gider inşallah. İnanır mısın bilmem benim çatlaklar çok erken başladı şimdi dediğim gibi haritadan beter:) İnşallah hiç de olmaz çatlaklarınız ama olursa da evlatlarımızın canı sağolsun napalım:)
(133 puan)
Aynen öyle canım olacağı varsa oluyor ne yazık ki .. sağlıklı olsunlar da önemli olan o :)
0 oy
Geçmiş olsun. Sindirim sorunları yaşıyorum bugünlerde, karnım rahat değil, hiç kilo almadığım halde göbeğim öyle çıktı ki ev kıyafetlerim sıktığı için yenilerini aldım:) Belirtiler çok azaldığı için bazen evham yapıyorum  bebeğim ne alemde acaba diye, doktor işi de bayramdan sonraya kaldı, sabırsızlanıyorum iyi olduğunu görmek için. Kalbi durmuş haberim olmamış diye yazanları burda okudukça moralim bozuluyor. İnsan etkileniyor ister istemez. Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun. 
(571 puan)
Kaç haftaliksin canım
(589 puan)
Hareketleri hissedelim diye yapmadığımız kalmıyor. Bu haftalarda hissetmeye başlamanız normal bence belki bebişim hareketidir. Bu annelik duygusu nasıl bir şey bilmiyorum elimizden gelse her gün gideriz bebeklerimiz için doktora :)))
(589 puan)
15+3 canım
(571 puan)
Bence bebektir o :) bende hissettim bu hafta 2 kez uzanırken harika biseydi :) hiç öyle bağırsak vs değildi  ikisi çok farklı bişey bence ben anlıyorum yani bilmiyorum içim boşaldı birden döndü sanki içimde ve elimi koydum avucumun içinde hissettim kipirtiyi bidaha da olmadı ama yavaş yavaş hissetmeye basliyurz bence zayıf misin sende  :)
(589 puan)
Evet kuzum 62 kiloyum ama boyum 174 o yüzden zayıfım yani:)))
0 oy
Aynı haftadaki kişilerle görüşmek de ne güzel, benden ilerde ya da geride olanlar sanki hiç benle alakası yokmuş o evrelerden geçmemişim ya da o geçmeyecekmişim gibi yabancı geliyor:)
(589 puan)
Aynen en azından yaşadığımız bir şeyi sorup normal olup olmadığını az çok kestirebiliyoruz en güzel tarafı da bu bence:)
0 oy
(20 puan)
Bende 15+1 haftaligim benim de çok ayakta kalınca belim ağrıyo bir de baş ağrım var orta şiddette biraz sıkıntılı geciyo bu günler de 
(589 puan)
Normalde 2. trimester daha rahat olur ama yine de az çok ağrılar oluyor demek ki. Evet baş ağrısını söylemeyi unuttum o da oluyor. Hayırlısıyla gelsin kuzular da biz önemli değiliz :)
(20 puan)
Amin inşallah katlanacagiz kuzular için :)
0 oy
(52 puan)
Benimde göbeğim çok çatladı yanlarim falan hatta baya çok çatladı kiminde hiç olmuyor benim ablam 34 haftalik daha yeni basladi bende 13. Haftada basladi malesef
(589 puan)
Vücut yapısıyla alakalı canım işte. Ben bir de saf gibi 6. haftadan itibaren çatlak kremleri sürmeye başladım onuncu haftada çatlamaya başladım. O kremlerin yağların da hiç bir etkisi yok tamamen vücut yapısıyla alakalı
0 oy
(183 puan)
Bende de var çatlaklar bide kaşınıyor hep 
0 oy
(96 puan)
Bende 15 +2 deyim biraz zor geçiyor kanamam oldu 2 hafta önce hala lekelenmeler devam ediyor  hep yatıyorum igneler ilaclar yatmaktan surekli bel sırt ağriları  zorlaniyoruz biraz göbegim çıktı belli oluyor artık goguslerimdedw gobegimdede bir catlaklık olmadı şükür bu gün aksam yemeginden sonra hissettim sanki ellerim göbeğimin  üzerindeydi sagdan sola birsey kaydı gibi hissettim  saniyelikti  ama cok güzeldi cinsiyetimizde büyük ihtimal kız demisti doktor 12 sinde kontrol var umarım değismez  :)  çok guzel oldu bu postu açmanız iyi geldi ayni zamanlarda  olduklarimizdan bilgi almak :) 
(589 puan)
Teşekkür ederim canım. Seninle aynı durumdayız biliyor musun. Benim rahimde hematom vardı hala geçmedi ben de yatıyorum sürekli. Belki o yüzden ağrıyor biraz da:) Hareketleri hissetmek çok güzel bir duygu dimi. Böyle şeyleri yaşayınca hem de duyunca çok mutlu oluyorum. Sağlıkla kavuşalım miniklerimize bize ne olursa olsun:))))
(96 puan)
Amin insallah canim benim onlar iyi olsunda çekilir tabiki :)
0 oy
(134 puan)
14 hafltalitan selamlar baş ağrısı bel ağrısı ve kusma devam ediyor;))
(589 puan)
Aleyküm selam:)) İnşallah kusmalarınız da kesilir ama diğer belirtiler oluyor mecbur bu haftalarda. Çok geçmiş olsun
(134 puan)
Sağol canım ♥️
0 oy
(290 puan)

Rhmemrllh yine sennn <3 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. 15+3 üm bende. İki hafta önce korona olduk eşimle. Karantinaya alındık. İlaçta kullanamayınca ben biraz zor atlattım. Şimdi ise hem kendimi iyi hissettiğimden hemde koronayken hiç temizlik yapmadığımdan bugün büyük temizliğe kalktım. Yavaş yavaş yapıyorum bakalım.. <3

(589 puan)
Ahdevefaaa❤️. Canım benim seninle günü gününe aynı mıydık biz yaklaşık olduğumuzu biliyorum da aynı olduğumuzu bilmiyordum. Hiç telaşelerimiz bitmiyor dimi bebek göründü görünmedi aşerdik aşermedik hastalık vs. Çok geçmiş olsun rabbim kat ve kat evrimi versin. Hamileyken ilaç kullanmayınca atlatmak çok zor oluyor ama çok şükür atlatmışsın. Kolay gelsin:)
(290 puan)
En son 9 haftalıkken gitmiştim hastaneye. Şimdi ramazandan sonraya randevu aldım 17 haftalık olacak o zamana. İnşallah sağlıklıdır ve inşallah cinsiyeti öğrenirim.. Sen öğrenebildin mi??
(589 puan)
Benim gittiğim doktor söylemiyormuş 16. haftadan önce daha öğrendim malesef
0 oy
(51 puan)
Göbek büyüdü biraz şimdilik çatlak yok hindistan cevizi yağı kullan hem yumuşatıyor hem şikayetleri ortadan kaldırıyor esnetiyir canım 
(589 puan)
Ben altıncı haftadan itibaren kullanmaya başladım canım onuncu haftada çatlamaya başladım. O işler hikaye biraz vücut kendi bildiğini okuyor malesef:)))
0 oy
(437 puan)

Bol mide bulantisi ile geçiyor sözde prilam kullanıyorum hic etkisi yok şunu yazarken bile bulanıyor:) arada kasik ağrılarım oluyor bel ağrılarım pilatesle en aza indirmeye çalışıyorum . Kilolu zamanlardan kalma çatlaklarım vardı tekrar oluşmaz dedim ama karnim çok kaşınıyor 

(589 puan)
İnşallah mide bulantınız da geçer diğer belirtiler da bu haftalarda normal artık. Pilates ne güzel bir nimet:)
(437 puan)
Ay insallah ya  her gün alıştım artık diyorum ama alışılmiyor:)
(589 puan)
Alışamaya alışamaya doğucak minnoşlar:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
26 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ZLEYHA38 (36 puan) sordu
0 oy
3 cevap 597 göst.
0 oy
4 cevap 517 göst.

653,566 soru

3,437,368 cevap

4,270,765 yorum

184,687 üye

...