0 oy
273 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (187 puan)
Ne yapmalıyım çok korkuyorum 
Gebelik haftası 13+4

5 Cevap

0 oy
(1,964 puan)
Hiç içmemek iyi değil tabiki sizin de sağlığınıza zararlı,  şişe alin devamlı yanınızda olsun ben o şekilde içebiliyorum.  Enfeksiyon çıktı günde 2 litre içmeye çalışıyorum en az  , istemeye istemeye de olsa sağlık açısından mecburuz 
-Reklam-
0 oy
(602 puan)
Amnion sivisi ortalama 3 saatte kendini yeniler.. bu nedenle gebelikte su ixmek cok onemli ki normaldede en az 8 bardak su vucudumuzun sagligi icin cok onemli.. eminim.bunu sizde biliyorsunuz belki en azindan size uyari verecek alanlara su icme uyarisi yaoabilir veya telefonunuza su icme hatirlatici uygulamasi indirerek eglenceli bir sekilde de su icebilirsiniz.. yeterki anne ve melekleri hep iyi ve saglikli olsun.. ❣
0 oy
(380 puan)
Günde 3 lt su içiyordum hala da içiyorum sütüm olsun diye su zaten genelde de sağlıklıdır. Böbreklerimiz açısından mutlaka su içmelisin meyve suyu da dışardan marketten alıp içme evde kendin sık meyvelerden sağlıklı değiller.
0 oy
(1,623 puan)
Icmelisin canim icine azcik limon sık baska bsey koy tatlandir ama baska sikintilarda yasarsin
0 oy
(1,264 puan)
Çorba, meyvesuyu gibi sıvı olarak aldığınız şeyler suyun yerine geçmez. Gunluk olarak içtiğiniz suya ek veya destek diye dusuneceksiniz onlari. 

Once acilen 1 lt su ile baslayin, birkac gunde bir arttirin. Havalar ısındığı icin daha kolay icebilirsiniz. Sade maden suyu, ev yogurdundan yapilmis ayran vb. sağlıklı icecekler icin. Hazir meyve suyu sadece kan sekerinizi yukseltir bosu bosuna.
(167 puan)
Evet çok haklı yorum kesinlikle su içmelisiniz her sorunun önüne geçebiliyor boşuna denilmiuor hayati önem taşıyor

648,270 soru

3,417,048 cevap

4,247,804 yorum

183,253 üye

...