0 oy
607 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)

Kızlar cok korkuyorum eşim üstüme cok geliyor ve cok ağlıyorum.  Cok üzülüyorum annemlere de götürmüyor napacagımı bilemedim. Dün gece kasık agrım coktu . 

2 Cevap

+1 oy
(455 puan)

Stres ... Hayatımızda ki en büyük düşman. Seni anlayabiliyorum şuraya yaşadıklarımı yazsam hüngür hüngür ağlarsın ama güçlü olmak zorundayız arkadaşım inan bizi kimse düşünmese bile biz kendimiz ve evladımız için güçlü olmak zorundayız anneler zoru başaran meleklerdir sende bir meleksin. Senin iki canlı halinle sana üzüntü yaşatanlar sancılara tutulsun sen değil. Evet stres yaparsan bebeğine resmen olmasa da içten içe stresini geçirirsin onunda emin ol gelişimi etkilenir. Rabbim sağ salim evladını kucağına nasip etsin inşallah unutma hiç bişey sizden mühim değil artık sana emanet bir can var <3

(590 puan)
Niye üstüne geliyor hem de bu dönemde
(15 puan)
Cok tesekkur ederim valla biraz içim rahatladı
(15 puan)
Beni anlamıyor bende bilmiyorum ama artk cok bunaldım
-Reklam-
0 oy

Ben 2 aylık evli 1 aylık hamileydim bir sürü olay oldu aileler birbirine girdi boşandım boşanıyorum üstüne kaynanamlardan sürekli laf yiyordum ayrı oturmama rağmen bizden çıkmıyorlardı sabah evlerine gidince bu defa bizi oraya çağırıp yatıya kalmaya zorluyorlardı işler daha da kötüleşti dayak yedim küfür hakaret işittim hizmetçilik yaptırdılar sonra ailemden koparmak için beni başka memlekete götürdü cep tlf elimden aldı 6 ay boyunca sadece cumartesi günleri kocamın yanında 5 dk ailemle konuştum yalnız kaldım evden çıkamadım uzunca bir süre kaynanamlar da aynı memlekete taşındı geceleri kocamın gelmesini bekleyip ona beni kötüledi üstüme yürüdü kocama beni dövdürmeye kalktı sonra da dur şimdi dövme doğursun sonra döv dedi 1 kere yalnız doktora götürdü hiç vitamin ilaç kullanmadım çocuğum tersti hep ters kaldı beni bilgilendirecek kimsem yoktu 30 kilo aldım makat gelişti çocuk sancılarımın tuttuğunu söylememe rağmen beni hastaneye götürmedi bende komşuyu aradım o gelip zor ikna edip benimle hastaneye geldi 4 cm açıklık vardı annemi aradım 7 saat daha sancı çektim hastanede bile kimse benimle ilgilenmedi çünkü pazardı tek doktor vardı en sonunda sezaryene aldılar çıktım yarı baygın haldeyken kaynanam kocama artık çocuk yapma bu kadından diyordu annem 6 saatlik yoldan geldiği için doğumdan 1 saat sonra vardı 2 gün sonra eve gittik gittikten 2 gün sonra da onlar geldi üstelik 1+1 eve tam 5 aileyi getirmişti kendisi kocası 2 bekar kızı iki evli kızı 2 evli kızının çocukları kocamın teyzesi kızları evli kaynım ve çocukları tam 20 kişi ben ve annem yatak odamda kaliyorduk onlarda diğer oda balkon ve evin geri kalan yerlerinde uyuyorlardı en sonunda annem geleli 13 gün olmuştu ki kaynanam annemin üstüne yürüyüp ne işin var evimde defol git dedi annem de gitti ilk defa evime gelmişti üstelik bana bakmak için ama kovuldu ve 11 yıllık evliyim şimdi hiç evime gelmedi bir daha şimdi söyle bakalım stres yaşamak zarardan başka ne işe yarıyor ya da senin stres dediğin başkalarının sıradan bir günü olabiliyor sana tavsiyem başkalarınında neler yaşıyor olabileceğini düşün beterin beteri var de kafana bişeyi takma stres sana da bebeğine de zarar.

(407 puan)
Neden bu kadar zulme gögüs geriyorsunuz? Çocuğunuz kac yaşında ve umarım bir tanedir. Kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Sizi dövmesine aldatmasına neden göz yumuyorsunuz? Kendinizi evladınizı hiç mi düşünmüyorsunuz? Çevremde 3  çocukla ilkokul mezunu bir kadın var. Haftanın 5 günü temizliğr gidiyor. Sigorta yok dul maaşı alıyor 3 yada 4 ayda bir ve devlet çocuk parası veriyor. Kadın o kadar güçlü ki hem anne hem baba herşey olmuş. Neden sizin kendinize güveniniz yok.

Konuşmak kolay diyeceksiniz elbet ama bu hayata çocuk getirmek hatta bu hayata çocuk mahkum etmektense gitmeyi göze alırım üstelik evladım için. Boşanmış okumamış milyonlarca kadın var ve çok güçlüler. Kendinize ve evladınıza daha fazla yazık etmeyin. 11 yıl ne demek ömrünüz bitmiş resmen.
2.5 sene cocugum  olmadı .. eşim sürekli laf söyledı .. cektikleriniz kolay degil ama sizde peygamber sabrı varmış.. o kadar sey yaşasam benim ailem izin vermez. Benim kayınvalidem dogulu ama o dusuncelerden degil. Cünkü ben mertligimi ortaya koyuyorum sende mertligini koymuş olsaydın yaşamazdın bu durumları benim düşüncem bu.. ben eşimden sıkıntılıyım ailesinden degil. Cünkü ailesi beni tutuyor annesi arada oglunu tutsa bile lafımı söylüyorum. Her kürt aynı degildir... o kadar iyileri var ki türklerden bin kat daha iyi..
ismini misafir vermeyen misafirler siz niye bir kisiyle butun dogudaki kurtleri sucliyorsunuz hayatinizda kac kürt taniyorsunuzki boyle hepsini bir kotu yapiyorsunuz ayip ya turklerden karisini aldatan doven hicmi yok 2018 de bile boyle dusunen aneler var bakin anne diorum cunku boyle erkekleride kadinlar yetistiriyo biz bari ders alalim da ayrimcilik yapmadan siddete meyilli olmayan bir nesil yetistirelim evlendikleri kadinlar allah anandan babandan razi olsun desin unutmayin anneler bu zihniyeti deistirecek biri varsa o da bizleriz lutfen bilincli olalim
(15 puan)
Bencede... sana katılıyorum
(52 puan)
Haklısın canım katılıyorum sana

İlgili sorular

647,921 soru

3,415,621 cevap

4,246,094 yorum

183,138 üye

...