0 oy
103 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (11 puan)
Seker degeri en düşük 74 olmalıyken benimki 52 cıktı. Kafayi yicem gun icerisinde resmen bayilacak gibi oluyorum ancak kendimi aksam toparliyorum. Hemsireye sordum baska bir caresi yok sekerin düştükçe sekerli şeyler ye hemen dedi. Ama ben cok kotu oluyorum sekerli su dahi icsem 2 saate en az kendime gekiyorim tek basina yetmiyor. 
Gebelik haftası 29

3 Cevap

0 oy
(88 puan)
Dusuk sekeri idare etmek yuksegi idare etmekten insan vucudu acisindan daha zor. 

Yuksekte en fazla gozlerin biraz cift gorur ama enerjin uzerinde olur dusukte cok fena kafani kaldirabilirsen sanslisin . Dikkat et o derecede duaurmemeye calis senin sureklli birseyler atistirman gerekicek. Sana yendiyolar ben canimin istediklerini hic yiyemedim. Herkesin sinavi baska. Bebege bi zarari varmi acaba cok dusuk sekerin. Surekli takip et bence. Acaba cok yukseliyoda bi andami dusuyo. Fazla zaman kaybetmeden bi doktora gorunmelisin. 
-Reklam-
0 oy
(2,539 puan)
Kardesim 11 yasindan beri seker hastasi..sekeri dustugunde dilinin altina 1 kup seker koyariz hemen yukseltir..dil alti daha etkili
0 oy
Meyve ile dengelemeye çalış canım. Sekerli seyleri bol bol degilde atistirmalik gibi agzina at sonra byr daha at gibi tuket.

652,126 soru

3,431,748 cevap

4,264,566 yorum

184,313 üye

...