0 oy
200 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (461 puan)
Merhaba kızlar ben en son 29 mart da adet oldum. Ama düzensiz hasta olan biriyim. Günün geçti 5 gun. Kan tahlil verdim az önce negatif çıktı. Aranızda bole olan varmi daha sonra pozitif olan. Yorumlariniza ihtiyacm var. 

1 cevap

0 oy
(89 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Benim öyle oldu iki hafta arayla kan verdim ilki negatif çıktı yani beta yok denecek kadar düşüktü ben inanmadım sonra ultrasona girdim kan verdim falan derken 4. Testimde pozitif çıktı :) 
(461 puan)
Canim rabbim gönlüne göre versin sağlıcakla alirsin inşallah yavrunu kucağına.insallah oledir benimde. Canım ne kac gün geçince adetin hamile olduğunu öğrendin
(89 puan)
Amiinn Amin cümlemize versin Rabbim. Amin ya öyle olsun senin de hayırlısı olsun hakkınızda. Ben çok komik olacak ama 1 gün gecikince eczaneden test aldım o negatif çıktı :) ama aşırı karın ağrısı çektim ondan sonra bayağı ağrıdı karnım midem hatta ilk geciktiğinde baş ağrısı mide bulantısı acile gittim covid den bile şüphelendim ama covid testi yerine idrar testi yaptım, cesaret edemedim daha doğrusu covide ateş falan da yoktu çok şükür, neyse o negatif çıkınca doktorum adet söktürücü falan kullanırsın dedi ben de istemedim ya hamileysem ne olur ne olmaz diye sonra kan verdim 0.2 falan çıktı dedi hamile olma ihtimali bile düşük falan dedi ben içimde hep kuşku vardı bekledim 2 hafta sonraydı galiba gene gittim kan verdim o zaman pozitif çıktı hatta vermeden 5 gün falan önce ultrasona girdim kese görünüyor ama ne olduğu belli değil deyince iyice şüphelendim gene ilaç içmedim acayip ağrım vardı gene içmedim en son testte zaten çıktı çok şükür
(461 puan)
Ayy canım içine doğmuş iyiki ilaçları icmemissin annelik içgüdüsü işte. Rabbim gönlüne versin inşallah. Benim de iki oğlum var 16.yas 11 yaş bitane daha olsun istedik nasip olursa rabbim uygun görürse tabi. Ama ne bilim bnde hissediyorum aslında negatif olunca psikolojimekmi diorum. Senin yaşadığın baya baya adrenalin olmuş :)
(89 puan)
Amin cümlemize :) benim bi de olma ihtimali bile düşüktü ama Allah işte ne isterse oluyor ben vajinismus tedavisi görürken hamile kalmışım mucizelere inanmak gerekir mucize de demek doğru mu bilmiyorum Allah katında ne ol derse olur çok şükür bize büyük bir moral oldu sürpriz oldu Allah sizin de gönlünüze göre versin :)
(461 puan)
Amin canim rabbim umulmadık anda verir buna inananlardanim. Hakkımız da hayırlısı ne ise olur insallah güzel yorumların için ayrıca çok teşekkür ederim :)
(89 puan)
Aynen öyle, rica ederim ne demek :)
(461 puan)
Beta baktım şimdi. Aynen senin dediğin gibi benim de 0.2 çıkmış :)
(89 puan)
Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun :))
(461 puan)
Amin :)
-Reklam-

İlgili sorular

656,066 soru

3,446,785 cevap

4,281,921 yorum

185,342 üye

...