0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (202 puan)
kapalı
2 ay önce dusuk yapmıştım... adetim 6 gün var bu gün dayanamayıp erkek hamilelik testi yaptım iki cizgi çıktı ikinci cizgi pembe cikti.....pihtilasma testi vermiştim cikmadi ...doktor önlem amaçlı kan sulandirunci verirmi yoksa pihtilasm testini beklermi..
Gebelik haftası 3
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(580 puan)
Annemin gebelik zehirlenmesinden erken doğumu olmuştu 1 sene arayla diğer hamileliğinde 3. Ayında test yapıldı ve o zaman pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı başlandı doktorunun eğitim araştırma hastanesine yönlendirmesiyle. Yani 3. Ayına kadar kullanmamıştı ve bilgisi de yoktu. Sizinde belki bekleyebilir 
(202 puan)
Tesekkur ederim cnm ..dusen bebeğimin kalbi atmadi gelişimi durmuştu pihtilasmadan supelendiler...tekrar ayni şeyi yasamaktan korkuyorum
(580 puan)
Rica ederim. Testi vermişsiniz biran önce çıkar inşaallah sizinde içiniz rahat olur. Streste iyi değil bebeğe çok haklısınız ama dediğim gibi 3 ay iğne kullanmadan ilerlemiş annemin gebeliği.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

653,767 soru

3,438,105 cevap

4,271,543 yorum

184,735 üye

...