0 oy
493 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (179 puan)

Selamlar,

Doğum sonrası giymek için lohusa gecelik ve sabahligi nasıl aldınız? Çok güzel dantelli modeller var ama rahat olur mu bilmiyorum.  Bi de doğuma giderken ne giyiyoruz, doğumdan sonra pijama mi yoksa gecelik mi giyilmeli ? Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim:)

Gebelik haftası 27

8 Cevap

0 oy
(1,161 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben şahsen cinsiyetinin rengine uygun Bi elbise gibi giymeli alcam doğumdan çıkınca. Snra istediğini giyeblrsn derseler altıma siyah tayt üstüme rahat emzirme özellikli penye bluz.
(1,161 puan)
Kanama olur falan rahat hissetmek en güzeli siyah iyidir zaten foto yatakta çekiniyor üstümüz örtülü gözükmüyor bile altımızda ne var. Bide lohusa pijamalar hep açık renk iç dış belli oluyor kilot bez falan giysek pot duracak tayt iyidir sıkı tutar diyr düşündüm. Üstünede bebek kusar falan batar diye iki bluz falan zaten en çok bir yada iki gece yatılıyor okdr çok abartmak istemiyorum kullanmıyacağım şeyleri taşımak. Zaten eşim arabayla getir götür yapacak ekstra terlik falan tatile gider gibi valiz dolusu şey taşımıycam. Küçük Bi çanta yeterli.
-Reklam-
0 oy
(406 puan)
Bende burda bekliym :)
(60 puan)
Bende merak ediyorum
0 oy
(169 puan)
Doğuma giderken ameliyat önlüğü giyiliyor. Harici hiçbişey olmuyor insanın üzerinde. Sonrasında kıyafet giyebileceğiniz zaman geldiğinde ise 3 parçalı %100 pamuklu lohusa takımı tavsiye ederim. Dantelli vs şeyler aşırı terletir. Şahsen herkesin doğumu bir olmuyor. Hevesinizi alacağınız modeller seçebilirsiniz ama ben şahsen rahat olması taraftarıyım. 
0 oy
(731 puan)
Valla ben kendime bi dugmeli elbise 2 tanede  dugmeli pijama aldim bol bol rahat ederim diye lohusa takimlari gereksiz pahali 
0 oy
(919 puan)
İki kere sezeryan oldum. Bu üçüncü canım. Doğumdan çıkar çıkmaz gecelik istiyor hemşireler, boydan geciriveyiyorlar hemen. Sezeryanda sonda ve kan torbasiyla odana geldiğin icin alta pijama giyemiuorsun ilk başta. Ayağa kalkmaya başlayınca da pijama rahat oluyor. İkisinden de almanı tavsiye ederim. Normal doğum da belki çıkar çıkmaz pijama giyiyorlardir onu bilmiyorum. Model konusu kişiye özel bişey. Rshat emzirebilecegin bişey seçmeni tavsiye ederim. İlk bebeginse özellikle memeye tutturmak ta zorlanmadan için.
0 oy
(60 puan)
Doğuma girerken boydan gecelik gidiliyor doğumdan sonra da önü düğmeli pijama takımı al daha rahat olur loğusa pijamalarına gerek yok bence
(19 puan)
Peki canım normal doğumla sezeryan da aynı şeyler mi giyilir yani boydan gecelik mi
(60 puan)
Sezeryanda ameliyat önlüğü giydirirler elbise ile ameliyata giremezssin
(19 puan)
Normal doğum da giyebilirz yani
(60 puan)
Aynen normal doğuma elbise şeklinde pijama giyilir
0 oy
Ben 2 adet gecelik 1 adet de pijama aldım. ilk etapta depent kullanmayı düşündüğüm için gecelik pijamadan daha rahat olur diye düşündüm. emzirme özellikleri var ve pamuklu. dantelli ve saten modellerle ben normalde bile rahat etmiyorum. doğumdan sonra hiç rahat etmem diye tercih etmedim. 
0 oy
(64 puan)
Ben önü düğmeli iki takım aldım uzun kollu penye pijama takımı rahat ve kullanisli. Olur. Yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 697 göst.

651,278 soru

3,428,391 cevap

4,260,897 yorum

184,089 üye

...