0 oy
185 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (461 puan)
Merhabalar kızlar birsey soracağım. Ben 3 Nisan da gebelik düşündüğüm için sprialimi aldirdim. 29 mart son adetim tarihim. Adetime 14 gün kala 2 gun aralıklı bole peçeteye siliniince görünür sekilde açık kahve rengi pempesi leke geldi. Ve suan 5 gun günüm geçti adet olmadım. Dün kan test verdim negatif çıktı.anlamis değilim çok özür dilerim birde ilişki bitiminde aynı renk yakında zamanda bir kere yine geldi. Lütfen beni aydınlatırmsnz. Bole birsey yaşayan varmi? 
Gebelik haftası Bilinmiyor

2 Cevap

0 oy
(403 puan)
Adetinize 14 gun kala gebelikten kaynaklı bir lekelenme söz konusu olacağını sanmıyorum. Bu lekelenmeler spiral sonrası görülen bir kaç komplikasyon olabilir veya idrar yolu veya vajinal enfeksiyon belirtisi olabilir. Fakat gününüz geçtiyse bir kaç gün daha bekleyip testi yenilemenizi bu süre zarfında da dikkatli olmanızı öneririm. 
(461 puan)
Aynen adet düzensizliği yaşayan biriyim normal yaşantımda da. Ama her hangi bir miyom vesaire şükürler olsun yok sprial aldırınca Otrasonda her hangi bir problem olmadığını Dr soledi. Nasip hayırlısı olsun. Ts ederim ayrıca yorum için :)
(403 puan)
Spriralden sonra adet düzensizliği veya lekelenmeler gözükebilir normaldir. Sevgiler
-Reklam-
0 oy
Sprialdwn sonra adet düzensizliği olabiliyor veya lekelenme de yaşadığım için biliyorum,biraz daha bekle istersen 
(461 puan)
Evet cnm ne bilim burada hemen kalan arkadaşmiz var belki dedim ama. Bilmiyorum herhangi bir rahatslgm olmadığını Dr söylemişti adet gecikmeisne bağlı miyom vesaire şükür yok. Ustrasona çekmişti Dr sprial alınınca hayirlisi ınsallh :)
Allah ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Canım bu güzel günde ne muradın varsa versin inşallah hayırlı bir şekilde
Allah ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Canım bu güzel günde ne muradın varsa versin
(461 puan)
Amin canim Allah razı olsun cümlemizin insallah

İlgili bir soru bulunamadı

655,600 soru

3,445,071 cevap

4,279,595 yorum

185,227 üye

...