0 oy
1,070 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (984 puan)
düzenledi
30. Haftadayim dün geceden beri bebek sağ tarafta toplanıyor neden olabilir arkadaşlar Dr gitmeme 2hafta var daha. İlk gebeliğim olduğundan hiçbir bilgim yok endiselenmeli miyim yoksa normal mi 
Gebelik haftası 30+5

6 Cevap

0 oy
(984 puan)
Cvp veren yok mu :( acile gitmeli miyim 
Üsteklik eşim asker 17 yasındayım severek evlendim naisp ise anılına yazlımsa yaşarsın herseyi rabbime bırak dua et haftada bir tasıyonu öclc ayda bir hastaneye git en cokta rabbime dua et annem gilin zamanında hamile kalıp kendi kendisine dogum yapıyorlarmış yanı ne gelirse rabbim den geliyor
1234.... seninki noraml gitti diye herkesinki normalngidecek diye birşey yok. Insanlarin korkulariyla dalga gecer gibi konuşmayın. Benim annem abimi 8 aylikkenn kaybetmis dedelrkm doktora goturseymis zamaninda ölmezmiş. Ben ilk gebeligimde 23 haftada 5 cm acikla hastaneye gittim hic bir belirtim yoktu sadece kanli akintim vardı 27 hafta elimden gecti. Sen gitmezsen gitmede baska insanlarda ne gibi komplikasyon geliaecegini bilemezsin kendince iyi birsey yapiyormusngibi yorum yapma. Annengillerin donemi ile bir degil. Anangilinyedigi domatesle, ictigi suyla beraber degil karsilaatrip durmayin. Benim annem iki cocugunuda kaybetmis boyle zihniyet yuzunden. Ne nice olenler var. 17 yasinda herseyi biliyormua gibi yargı dagitma.
(202 puan)
Canım benim annenlerin zamanıyla şimdiki zaman bir değil sen yaşından dolayı gitmemişsin ama 5.aya kadar boş gebelik mi dış gebelik mi ne nedir diye gitmek gerekir herkese bu şekilde tavsiye verme sende bi sıkıntı çıkmadı diye kimsede 5.aya kadar çıkmaz diye bir şey yok Allah seni ve bebeğini korumuş herkes senin kadar şanslı olamaz
(817 puan)
1234.... Adlı kullanıcı bak canım senin yaşın daha ufak sen endişe etmiyorsun belki hayat sana tozpembe geliyor ama biz kadınlar bir bebeğin dünyaya kolay gelmediklerinin bilincindeyiz ve ben 34 haftalık hamileyim şu zamana kadar hep 2 hafta da bir gittim kontrollere hiç bir zaman 1 ay durmadım içim rahat etmedi o şekilde Allah'a şükür maddi konudan ve hastaneye gitmeden yana imkanım vardı aksatmak istemedim yanlış anlaşılmasın devlete gitmis olsam acile gider genede bebeğimin herseyi yolunda olduğunu gene bilmek isterdim yani ve bide şöyle birşey var önceden imkan yokmuş falan o yüzden insanlar umursamazmis coguda imkansızlıktan gidemezmis banada cevremdekiler eskiden oylemiydi böyle miydi diyorlar ama dinlemiyorum bebek benim bebeğim derdi kimseye kalmamış :)
(984 puan)
Bende testleri devlette yaptırıyorum arada özele gidiyorum daha karar vermedim nerde doğum olacağına . iki hafta sonra özele gidicem Drla konuşup ona göre karar vercem ins. Ama bende düzenli gitmeye çalışıyorum neresi olursa olsun ilk olunca insan hicbisey bilmiyor sonradan keşke demektense boşuna gidip gelirim bebeğime bişey olmasın da korkuyor insan. Allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin ins.
-Reklam-
0 oy
Endişelenecek bisey yok hatta güzel bisey bebişin surekli kendini toplaması
(984 puan)
Toplayınca ne oluyor neden oluyor ki acaba
0 oy
(705 puan)
Ben sordum.gecen hafta doktor normal dedi 
0 oy
(77 puan)
Kasilma bu.bende gecen hafta doktora sordum normal zamanla artacak dedi.ama gecmesse duzenli olursa hemen gel dedi
0 oy
(74 puan)
Ayy haftamız günümüz aynı canım bendede aynı sürüm bebek toplanıyor ağrı yapıyor  uzanıyorm  yer değiştiriyor o şekilde rahatlıyorum 
0 oy
Belli bir yerde toplayip sonra kendini serbest birakiyor benj.kide yer edinmeyw caliaiyor canım. Sanci ve kasilma olmazsa normal.
(984 puan)
Sancım yok çok şükür ama kasılma tam olarak nasıl bilmiyorum da olsa bilirdim galiba. Sabahtan beri böyle olunca tedirgin oldum iyi olsun da Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ins .
Vucudun sıksık sikisip rahatlamak gibi. Gun icinde degisiyorsa bir yerde ragat ettiginde yapiyor. Sonra baska yere dönüyor. Diguma yakin sertlesme nefes aldirmiyor canim.

647,926 soru

3,415,637 cevap

4,246,109 yorum

183,141 üye

...