0 oy
321 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (43 puan)
Adet olacakmış hissiyle kasıkta olan sancı ve cok hafif bel de ağrı ardından vajina da bıçak batması gibi değişk bişyler hissediyorum. Daha önceleri iğne batması gbi olurdu bu kez daha fazla oldu. Yürüyünce batma hissi azalıyor. Bebeğim doğum kanalına inmişti. Herkes dk tut demiş ama sancı sabit geliyor mesela geçen gün gece 1gibi geldi sabaha kadar sürdü snra geçti. Bu sabahta sancı olup ardından batma oldu panik oldum. Uzun yazdım ama doğum çok mu yakındır sizler de nasıl oldu 
Gebelik haftası 37+5

3 Cevap

+1 oy
(421 puan)
Bu belirtiler genelde hamilelik sonunda olabiliyor. Bebek baskı yapiyor hareket alanı daraldı. Doğum sancısını doğurduktan sonra anliyor insan. Ben doğumdan sonra bildim ki hangi sancı doğum sancısı imiş. İlk olunca tecrübesiz oluyor insan. Doğum sancısı bir sancı gibi değil. Yani ztn doktorlar sancı değil de kaslma diyorlar eğer dinlediysen youtube da falan. Karnın taş gibi oluyor ve sanki bebek karında taş kesiliyor tabiri caizse. Böyle 1 dk kadar falan sürüyor. Sonra aniden çözüyor kendini ve rahatliyorsun. Yani komple karnın gerilip kasılıyor. Vajina bel bunlar normalde oluyor. Ama o doğum belirtisi biraz daha farklı. Dediğim gibi sık sık olursa sancındır demek. Ztn bilirsin sancın olduğunu. Normal bel karn ağrsı gibi bisey değil.  Rabbim yardmcn olsun. Tek nefeste kurtarsn. Bu cümleyide doğumdan sonra anliyorsun. Klişe gibi ama aslnda değil. Çok büyük bir duadr :)))
(43 puan)
Tecrübeszlk zor gerçekten. İnşallah bi avazda doğururuz
-Reklam-
0 oy
(2,228 puan)
Zamanı gelmiş büyük ihtimalle sıcak bi duş alın sancı araliklarinizi o şekilde takip edin birde
(43 puan)
Doğumdan korkuyorum bebeğimi kucağıma alacağım için her ne kadar sevinsem de neyle karşılaşıcamı bilmediğim için bi korku var ilk gebeliğim tecrübesizlik mi bu ne bilmyrm. Birazdan duşu da denicem teşekkür ederim.
(2,228 puan)
Benim 3. ben bile korkuyorum canım ama hiç korkma ne yapacağını bilmediğin daha iyi hersey yerine göre gelişiyor sağlıkla gelsin inşallah miniğin
(43 puan)
Teşekkür ederim. İnşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
(421 puan)
değil mi yaaa. Bende 2ciye hamileyim daha 18 haftamdaym ama bi korku var amannn. İlki çok zor oldu bende baya. Bebekte 3.850 kg doğdu. 1 gün kalsaydı 4kilo olcaktı herhalde. Çok zor oldu. Geçti mi geçti 20 aylk şu an. Ama tekrar yaşayacağm diye ödüm kopuyor. Diyorum bu son artk doğurmam.
(43 puan)
Allah yardımcımız olsun inşallah
0 oy
(223 puan)
Bende de benzer belirtiler var, tabi sancim hiç  seninki kadar uzun surmedi ama her seferinde geldi gecti. Bazen heralde bugun dogurucam falan diyorum, sonra yok oluyor belirtiler. Haliyle haftalar doldukca bir takim agrilar, kramplar batma hissi artiyor. Telaslanma. Ben de 38+4 um. Hala bekliyorum, tık yok :D Allah saglikla kavustursun hepimizi insallah :)
(43 puan)
Bnde her sancı veya ağrı da bgn doğurcam galiba diyrm panik oluyorum. Sonradan geçiyor. Ama bgn pek geçicek gbi değil. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
(223 puan)
Yaaa, senin sancilarin baslamis o zaman. Insallah kolay bir dogumun olur, dogumda karsina iyi insanlar cikar
(43 puan)
Amin cümlemizin inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

651,279 soru

3,428,394 cevap

4,260,897 yorum

184,089 üye

...