0 oy
522 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (24 puan)
kapalı
kızlar bildiginz iyi bir takı sitesi varmı gümüş ama solmayacak gumus takı güvenilir site 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(662 puan)
Gümüş zaten solar, gümüşün kendi rengini tercih etmeyin zaten, bu yüzden sarı ve bakır rengi öneririm. Penta Silver benim uzun zamandır alışveriş yaptığım bir instagram sayfasıdır dilerseniz siteleride vardır. elimde 3 tane modeli var ve gayet memnunum. Tavsiye ederim. Modele göre fiyatlarıda gayet uygun ve değerdir.
(24 puan)
peki şu degince dolma falan yapıyor mu
(24 puan)
solma yapıyor mu
(662 puan)
Şimdi size şöyle söyleyeyim gümüş sadece suya girince zamanla solmaz yani kararmaz. Buna sizin terinizdeki asitte neden olur. Ama elinde sonunda zamanla kararan ve solan bir maddedir. Bu yüzden karardıkça karbonatla ovalamak yada herhangibi bir gümüşcüde parlatmak gerekir. Penta Silver sadece bayan ürünleri satıyor. Bu yüzden eşime hem kuyumcudan yada gümüşcüden gümüş alırım. Ve inanın ne parmağındaki yüzük dayanıyor nede taktığı zincirler. Sudan değil vücudundaki asitten. Bu yüzden gümüş kararmaz demeyin soldukça ve karardıkça ilgi isteyen bir maddedir.
(662 puan)
Yani bir gümüşün ne kadar sürede kararcağı sizin terinize ve kullanma şeklinize bağlıdır. Ama hemen kararmaz zamanla diyerek altını çiziyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,522 puan)
Söğütlü  silver rose gold aldığım takı seti bir yıldır boynunda kolyesi en ufak solma yok,ben aldiğimda gümüş böyle firlamamamisti  uygun fiyata almıştım bi kaç setim var şuan fiyatkari  nasıl bilmiyrium 
0 oy
Gümüş kararır eni sonu,rodajlı olanları kararmaz diye satıyolar ama onun rengi zaten koyu,bence manası yok. Migrosta metal parlatıcı krem var,ben gümüşlerimi onunla temizliyorum tavsiye ederim.
0 oy
(662 puan)

image

image

bunlar Penta Silver ürünlerim. :) Beyaz taşlıyı alalı tam 3 yıl olmuş. 

650,174 soru

3,423,973 cevap

4,255,981 yorum

183,744 üye

...