0 oy
490 göst.
Doğum kategorisinde (49 puan)
Meraba annelerr, yukarı yazdığım gibi 41. Haftaya girdik, doğumu tetikleyen genel şeyleri uyguluyorum,hurma squat yuruyus vb,, baska tavsiyesi olan var mii,acikligim da 3 cm 'e yakın 
Gebelik haftası 40+1

5 Cevap

0 oy
(100 puan)
Bende bekleyimm burada
(49 puan)
Doktor da 41 in sonunda suni yapalım diyo ,kaka yapma riski olabilir diye,napcagimi sasirdim,bebisin keyfi tikirinda
-Reklam-
0 oy
(61 puan)
Bende 41+3 de dogum yapmıştım sicak duş alabilirisn hatta acilma.olmasi icin sıcak suya oturyrlarmis
(49 puan)
Cok sagol,şu sıcak su olayını denemedim bi yarın deneyeyim
(61 puan)
Bide adacayi icenler olmus haberin olsun baya acilma yapıyormuş
0 oy
(80 puan)
Normal mi sezeryan mı peki
(49 puan)
Normal istiyoruz nasipse
0 oy
(95 puan)
Sicak sutta otur 

Ahududu yapragi cayi ic

Gunde 7 9 adet hurma ye
(49 puan)
Ahududuyu hic duymamistim ,arastirayim iyice denerim olmadi sagol cok
0 oy
(148 puan)
 aklının bir tarafına sezeryan olabileceğin ihtimalini de  koymalısın. Ben 40+5te suni sancı ile başladım doğumum çok yavaş ilerliyordu açılmam vs. Son olarak suyum patlayınca kaka gözüktü ve doğum ilerlemedi. Sancım çok olmasına rağmen, mecbur sezeryan a döndük ve hiç pişman değilim. Sezeryanda uyutulmadim. Bebeğimin doğuşunu gördüm. O yüzden sezeryandan korkma. Ben normal doğum için aylarca neler yaptım. Lakin olmayınca olmuyor. Yaptıklarım boşa gitmedi. Sezeryan sonrası çok hızlı toparladım. O sporlara bağlıyorum. 
(49 puan)
Başta sezeryan hiç istemiyodum ama suni sancı olayları baslayinca mecbur zaten sezeryan ihtimali devreye girmiş oluyo, insanı bu aşamada doğum şekli değil belirsizlik bitiriyo ya(:
(148 puan)
Bence doğumu düşünme, doğum sonrası bebeği beslemeyi , sütün gelmezse mama verceksen mama markasını , bezi pişik yaparsa alternatif bez markasını , ıslak mendil veya pamuk çok fazla gidiyor onları temin etmeyi düşün. Ben süt sağa sağa sütüm geldi. Makine çok önemli bence , sonra hastanede makine var mı ilk sağımı orda yapmak için yanında biberon bulundurmayı emzik bulundurmayı unutma. Doğum sonrası bebek beslenmesi daha önemli doğum bir saatlik birşey ama o bebek doğunca doymazsa saatlerce ağlıyor ve bir anne için süt hemen akmazsa bebek doymazsa o durum daha kötü. O yüzden ben şimdi ikinci gebeliğim de yanımda mama götürmeyi düşünüyorum. Hastane de sütüm gelmesi için bol bol sağım yapıp sağdığım sütü verip aynı zamanda bebeğimi hiç aç bırakmadan aglatmadan uyuya uyuya büyüsün istiyorum . İnşallah bebeğin sarılık olmaz sağ Salim büyür. Ayda alması gereken kiloları alır. Bu konu üzerinde inşallah okumalar yaparsın beni doğumdan 40, gün sonra lohusaligin bitince anlayacagina eminim.
(49 puan)
Bilgiler için cook tesekkurler,mama aldık nolur nolmaz diye, makina konusunda marka acisindan bi turlu karar veremedigim için alamadim hala hep aklimda o var zaten benim de sarılık olsun hic istemiyorum bakalim insallah hic birine gerek kalmaz
(148 puan)
Makine konusunda elektrikli olması çok önemli ve bence ikinci elde düşünebilirsin. Ben Philips avent kullandım . Ancak çok pahalı ve yalnızca ilk aylar Çok kullanıyorsun. Sütün çok olduğu için dondurucuya bile atıyorsun ilk aylar. O yüzden kiralamayı veya ikinci el almayı dusunebilirsin. Sıfır 1000tl civarı .

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 744 göst.
0 oy
2 cevap 320 göst.
28 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde betulguner (7 puan) sordu
0 oy
22 cevap 691 göst.
0 oy
13 cevap 599 göst.
23 Şubat 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde NurHazal (47 puan) sordu

652,133 soru

3,431,777 cevap

4,264,584 yorum

184,315 üye

...