0 oy
461 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (101 puan)
kapalı

Kiz mi erkek mi vee hep tuzlu yiyorum hic tatli yemiyorum :D

image 

Kapatılma nedeni: Cinsiyet tahminlerini sol üst köşeden konu dışı sohbetten sorabilirsiniz

1 cevap

+4 oy
(1,645 puan)
Mercimek tanesine sorulan soruya bak müthiş
(101 puan)
Suan  Yanlis resmi atmışım ama normaldede bu şekilde yorum yapacaksaniz hic yapmayin ben veya başkası insanlarin şevkini kırmayın  mercimek tanesi dedigin orda kac haftalik bilip bilmeden konuşmayın
(1,645 puan)
Soru sorarken kaç haftalık olduğunu boşa sormuyor uygulama yazsaydınız kaç haftalık oldugunu insanlar da bilirdi. Bu platformda zaten cinsiyet sormak yasak.  Bu haftalarda tahmin edile bilse zaten doktorlar da söyler demi bıktık burda yok keseye göre tahmin yok boya göre tahmin şekle göre tahmin sorularından cinsiyet soruları yüzünden önemli acil sorular cevapsız kalıyor!
(101 puan)
Bu seni hic ilgilendirmez herkese açık bi yer herkes ne sorup soracağı kimseyide ilgilendirmez ilk heycan olabilir sorabilir cok rahatsiz olduysan çıkış yapıp bir daha bu tür yorumlari görmezsin veya cevap verme o zaman rahatsız olmazsın bilmem anlatabildim mi
(1,645 puan)
Ne sorup sormayacağınız ilgilendiriyor ki sorularınız kapanıyor şimdi size iyi geceler :))
(101 puan)
Kapanabilir burası sanal bi yer çokta üzmez beni burasıyla yaşamıyoruz sonuçta
(2 puan)
Şıh torunumuyuz biz nerden bilicez cinsiyetini böyle anlamadım
(101 puan)
Yanlis resmi attim duzeltemedim ve bu sekilde yapacaksan yorum neden yapıyorsun anlamadim sirf cevap vermek icin yazmayin allah aşkına ya
(6,097 puan)
Onu yedim bunu yedim hiçbirinin anlamı yok, ben sürekli ekşi yedim hâlâ öyleyim. Tatlı az az yiyorum.
Oğlum olacak inşallah.
İnanmayın artık şöyle olsa kız olur böyle olsa erkek olur hikâyelerine. Akıl beden ve ruh sağlığı için dua edin önce. Cinsiyet odaklı olmayın artık, Allah dünya için hangisi hayırlı olacaksa onu verir merak etmeyin.
(101 puan)
Ilk olduğu için heycandan insan sorabilir 12 haftalik normalde merak ettim ama yanlis resim attim. Yine de tesekkur ederim Insallah saglikli olsun tabiki ilk önceliğimiz
(6,097 puan)
Ben de 12+4'üm, dün belli oldu.
Muayenede bebeğin uyanık ve hareketli olması için tatlı yiyin. Ben baklava yedim ve limonata içtim bebek kıpır kıpırdı, çat diye açıverdi önünü.
Bir de Instagram'da cinsiyet tahmini yapan sayfalar var oralara bakabilirsiniz eğlence olur derseniz. Bana hepsi kız dedi hiçbiri tutturamadı o da var :)
(101 puan)
Ay bu yorumun icin teşekkür ederim gerçekten insan gibi biri yazdi :) evet bende merak ediyorum açıkçası cok heycanli bi de ilk hamilelik olunca insan daha da heyecanlanıyor  :) bakalim haftaya gidicem tatli sevmiyorum ama mecbur yiycem desene :)
(6,097 puan)
Estağfurullah, ben cinsiyeti pek merak etmiyordum ama zibidide nasıl bir özgüven varsa açıverdi :))
Özeli falan kalmadı insan biraz utanır :)
Ben tatlıyı hareket etsin doktor ense kalınlığını rahat ölçsün diye yemiştim. 31 yaşındayım ilk gebeliğim benim de o yüzden tedirginim sağlığı ile ilgili. Ama bin şükür kalp yapısı, beyin gelişimi, uzuvları her şeyi yerinde dedi.

Son olarak hep kız hissettim, sürekli ekşi yedim, gebeliğimi bilmeden turşu sipariş ettim adet olcam canım istedi diye. Mide bulantısı ve kusmam oldu, halsizlik duygusallık had safhada, bu kadar belirti kesin kız dedik. Eşim de leyla gibi geziyordu kızım olacak diye, 2 gündür bir tuhaf demek erkekmiş bak sen diyip duruyor :)))
Sağlıkla gelsin, çok az kalmış sizin de belli olur artık.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 118 göst.
0 oy
0 cevap 76 göst.
9 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Merveturan (618 puan) sordu
0 oy
0 cevap 82 göst.
2 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Anneyimmm03 (56 puan) sordu

656,213 soru

3,447,340 cevap

4,282,606 yorum

185,378 üye

...