0 oy
238 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (760 puan)
kapalı
39 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri 2 gündür çok azaldı hareket ediyor günde 10 u geçiyor ama normalde daha hareketliydi doğum kanalına yerleştiği için olabilir mi bide ayıptır soylemesi son 1 haftadır geçmeyen ishalim var geçen hafta kontrolde doktora söyledim geçer demisdi ama geçmedi sizce neden
Gebelik haftası 39
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(760 puan)
Bilen yok mu ya 
-Reklam-
0 oy
(240 puan)
Bi bilgim yok canım erken doğum yaptım postun yukarı çıksın yavruna sağlıklıca kavuşursun inşaAllah
0 oy
Yeri daraldikca o kadar aktif hareket edemezler. Ishal doguma yakin oldugun için normal. Hatta digumunun yakladtiginin belirtisi.
0 oy
(88 puan)
Canim yeri daraliyor her gecen gun sikma canini ishal icinde haslanmis patates ye muz ve lapa pirinc
0 oy
(1,816 puan)
Benim bebeğimin son güne kadar hareketlerinde hiç azalma olmadı doğum sırasında bile tekme atıyordu. Amaa doğum zamanı bana ebe doğum kanalına girdiğinde bebeğin hareketleri azalacak bu yüzden hareketlerini takip et demişti. Yani bebeğim hareketlerinin azalması normalmiş. Benim kızım biraz enteresan çıktı. Panik yapmayın. Ve bildiğim kadar isal doğum göstergesi diyorlar. Bende öyle bişey olmadı. Zaten bende bir hamile de olması gereken hiçbirşey olmadı. 

649,111 soru

3,419,978 cevap

4,251,252 yorum

183,464 üye

...