0 oy
296 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (377 puan)
kapalı
Merhaba benim bi kızım var 2.hamileliğim 17. Haftada doktor emin değilim ama kıza benziyor dedi fakat ben 3.kez rüyamda çok net bir şekilde erkek görüyorum bebeğimi 20. Haftada tekrar gidicem hiç bebeği kız olupta rüyasında erkek gören yada tam tersi olan oldumu
Gebelik haftası 19
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(6,097 puan)

Ben rüyalarımda cinsiyetini hiç görmedim.

Hep kundakta sarılı bir bebek vardı. Bir defa Galatasaray maçına gitmiş bebeğim onu gördüm, maça gittiyse erkektir diye yorumladım. Gerçekten de erkek olacak.


Ama benim belirtilerim hep kız gibiydi, hislerim çok kuvvetlidir çok zor yanılırım. Hep kız hissettim erkek çıktı : Rüyalar belirtiler falan hiç belirleyici değil; hepsi günlük psikolojimizin etkisi :) Siz muhtemelen erkek istiyorsunuz o da böyle rüyanıza yansıyor. 

(377 puan)
Olabilir :)
-Reklam-
0 oy
(68 puan)
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk önce.. bana da yüzde 80 kız dedi doktor . Karnımı sevince kızım demek içimden gelmiyordu hep oglusum diye sevesim geliyordu detaylıya girdiğimde erkek olduğunu öğrendim daha çok oglusum diye sevesim geldi . Anne hisseder çocuğunu. Bende hep erkek çocuğu görüyordum rüyamda vesile olunuyor rüya bazen
(377 puan)
20. Haftada net belli olur inşallah hazırlıklara baslamak istiyorum artık :)
(68 puan)
Basla hayirlisiyla .. biz şuan 7 aylık olduk akşamları belim tutuluyor resmen bel ağrısını duşa girdiğimde rahatlatiyordum belimi.  Bebek gün güne ağırlaşıyor.
(377 puan)
Evet haklısınız bide benim şimdiden çok kalp çarpıntım oluyor son aylara bırakmak istemiyorum
(68 puan)
Ben de de oluyor kalp çarpıntısı yağlı yemek yediğimde oluyor en çok sen yinede doktoruna sor kalp carpintisini
(377 puan)
2 ayrı doktora sordum hamilelikte olur cok rahatsız olursan kardiyolojiye git dedi kan ilacı verdi diğer doktorda hamilelikte olur dedi ilk hamileliğimde son aylarda cok oluyordu kardiyolojiye gitmiştim bi sorun çıkmamıştı hamilelikten kaynaklı denilmişti o yüzden şuan gitmey düsünmüyorum ama bu sefer cok erken basladı carpıntı..
0 oy
Ben iki defa kız bebek görmüştüm oğlum olacak kısmetse. Kızımda da bir defa erkek bebek görmüştüm kızım olmuştu. Bende hep tersi çıktı :)
0 oy
(455 puan)
Erkek olsun istiyorsunuz diye öyle goruyorsunuzdur bilincalti
0 oy
(121 puan)
İlk olarak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 18+3 günlük hamileyim ben ve eşim sürekli rüyamızda kız çocuğu görüyorduk geçen hafta öğrendik erkek dedi doktor 

İlgili bir soru bulunamadı

652,133 soru

3,431,771 cevap

4,264,584 yorum

184,315 üye

...