0 oy
658 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (109 puan)
Merhaba 6+0 hamileyim, 1 haftadır çok midem bulanıyordu, kokulardan tiksinti, iştahsızlık hepsi vardı. Hepsi bir anda kesildi, karnımda da hafif bir ağrı hissediyorum. Normal mi aranızda böyle olan var mı? İlk hamileliğim, ilk ultrasonumuz çarşamba günü henüz sadece kan testiyle doğruladık.
Gebelik haftası 6

4 Cevap

0 oy
Hamilelik farkli seyreder. Bzilaribda uzun surer, bazilsrinda kesilirvyeniden baslar bazilarinda hic olmaz. Stres yapmayi yeter canim.
(109 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için, henüz ultrasonda görmeyince evham yaptım sanırım. İlk randevumuz yarın inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(791 puan)

Normal cnm için rahat olsun sancılar da normal ben halen çekiyorum lekelenme ve kanama olmadığı sürece içiniz rahat olsun umarım hayırlı haberler alırsınız yavrunuzla ilgili:)

(109 puan)
İnşallah, çok teşekkür ederim :)
0 oy
(532 puan)
Canim cok normal benim ilk 6. 7haftada tiksinmem fln oldu kusmadim ama midem bulaniyordu 8.haftada bir gun bir uyandim ne gogus agrisi ne mide bulantisi sifir belirti noluyoruz dedim su an 15.haftamdayim bir daha hic midem bulanmadi gidis o gidis oldu yani cok sukur korkma cok normal
(109 puan)
Belirtiler varken sanki bebeğin iyi olduğunu teyit ediyormuş gibi hissediyorum ama bulantı kusma olmadan geçirmeyi umuyorum aynı zamanda bende :) Teşekkür ederim cevabınız için
(532 puan)
Aynen canim belirti varken bebek ii gittigi an bisey oldu sanip panik atak gecirioruz resmen hafif karnim cikmasa hamile gibi deilim inan rica ederim ne demek saglikla gelsin tum bebisler:)
0 oy
(116 puan)
Ne kadar süredir yok belirtileriniz
(109 puan)
1 gün hiç bir belirtim olmadı, ama beni endişelendiren önceki günlerin dolu dizgin bulantılı ve hassasiyetli geçmesiydi. Bir anda kesilince evham yaptım biraz istemsizce.
(0 puan)
Şu an bende aynı şeyi yaşıyorum :( doktora gitinizmi ? Sonuç ne oldu?
(109 puan)
1-2 gün sakin geçti sonra bi daha başladı belirtilerim . Doktoru aradığımda normal demişti, uzun sürerse yada başka belirtilerle desteklenirse şiddetli ağrılar gibi o zaman dikkate alıyolar daha çok riskli gebelik değilse. Benim ekstra hiçbir sorunum olmadı başka, sorunsuz doğumumu yaptım şükür

650,468 soru

3,425,111 cevap

4,257,372 yorum

183,813 üye

...