0 oy
1,193 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
yeniden gösterildi

Benim açtığım başlıklar altında yapmayın bu halde birilerini gerçekten incitmek istemiyorum millete saldırmayın yiyecek paylaşmış giyecek paylaşmış yada fikir istemiş cidden artık mide bulandırmaya başladınız sizin maddi durumlarınızın kötü olması diğer maddi durumu iyi veya ortahalli olanların suçu değil çirkinleşmeyin şükredin şunu yedim düşük riski yapıyormuş bilgisi olan varmı diye açılan bir başlığın altına niye yazdın canımız çekti alacak paramız yok diye ağlayıp saldırmayın çirkinleşmeyin koyun can derdinde kasap et derdinde hepimizi rahat bırakın bıktık sizden biri yavrusunu kaybedeğinin korkusuyla yaşarken diğeri boğazı için saldıyor onu gördüğümüzde oraya yazmasak da z... ye deyip geçiyoruz dedirtmeyin bıktık!

Kapatılma nedeni: -

15 Cevap

+5 oy
(237 puan)

Aynen katiliyorum. Bu uygulamayi kullaniyorsa elinde akilli yelefonu ve interneti vardir. Bunlar elindeyse o kdr da fakir degildir heralde gidip 1 kilo armut 1 kilo ayva alir elbette. Duygu somurusu yaa konusmak olsun diye konusuyolar iste.

Bazısı gerçekten tiksindiriyor birde görüyorum aynı kişi bir başlık altında bunları yazmış diğer başlıkta bilmem ne kadarlık bebek arabası alacağım yok şu kadarlık şunu aldım yazmış alışveriş için öneri isteyen anne adaylarına dalga geçer gibi akıl veriyorlar yok pazardan hastane çıkışı aldım yok şunu aldm biri şu marka kullanışlı onada bak deyince fakirim diye ağlayan bu gurup ona da saldırıyor vay efendim senin paran varda sen alıyorsun da biz nasıl alalımda bu ne yaaa ben gerçekten artık kırıcı olacağm karnındakilerin hatrına tutuyorum kendimi 5 tane hayatından tiksinmiş mutsuz olmayacak diye yüzlerce kişi ölsün burada onu istiyorlar edepsizler!
(237 puan)
Ben gerekirse yemem icmem En iyisini de alirim cocuguma ama gene duygu somurusu yapmam. Sukurler olsun ben her canim cekeni yiyebildim he yemesem de sorun degildi mesela ölmezdim..hayatta  zengin fakir ayrimi yapmam kesinlikle ama Allah ele muhtac etmesin cok sukur bu gunlerimize
-Reklam-
+3 oy
(189 puan)

Her konuda fikir alisverisi yapmaliyiz bence evet ama yiyecek konularinda biraz daha hassas olunmali ayni sekilde mahremiyet ve cinsellik konulari icinde ayni seyi dusunyorum...Senin merak ettigin birseyi gercekten bir baskasi alamayabilir belki maddi belki ulasim sorunu belki bulamayabilir.Hamilelikte kimse demiyor canim sunu ceksin .hiih tamam cekiyo artik diye.Gorup aklina sokulabilir.Elbetteki merak ettiklerimizi sorcaz ama secici olunmali..

(559 puan)
Bencede canım sana katılıyorum
(486 puan)
Bu baya gündem oluyor son zamanlarda burada.. Bu insanlara tv de reklam da mı görmüyorsunuz büyütmeyin denilince tv izlemiyorum Tweeter instagram facebook kullanmıyorum diyorlar.. Yalnız şuan kullandığımız uygulamanın altında üstünde her yerinde yemek sepeti hazır gıdalar envai çeşit feas food yiyeceklerin reklamı çıkıyor.. Ona gelince kimse aşermiyor.. Biri de bu hafta hangi meyveyiz muhabbetine takmış. O da uygulamanın özelliği.. İnsanlardan önce uygulamayı eleştirsinler o zaman.. Ona rağmen kullanıyorlarsa kimseye vay efendim neden x dedin canım çekti neden y dedin fakirim alamıyorum demesinler.. İnternete akıllı telefona para varsa bir tane meyveye de bulunur.. Burda bas bas bağırıyorlar her gün yeteri kadar et yeyin diye.. Olmuş kilosu 60 lira.. Kimse aşerdim niye yazdın demiyor.. Her gün süt için kaşar yeyin yoğurt yeyin kalsiyum önemli deniliyor.. Bir tane meyveyi bulamayan bunları da alamaz o zaman.. Bana mantıklı gelmiyor.. Parayı geçtim mesafe öne atılıyor. Ona da sözüm sabah olmazsa akşam olur. Bugün değilse yarın alınır.. Her canının istediğini yiyeceksin diye bir şey yok.. Yeri geliyor gözünün önündeki şeyi yemiyorsun bebeğe faydası yok diye. Artık abartılmasın bu durum bence
(559 puan)
Bak canım ben hamile değilim ama üzülüyorum bu durumu yaşayanlara  belki eşi maaşı ni alamadı belki kaynana siyla yaşıyor eşi şehir dışında söyleyemiyor
(486 puan)
Hepsini anlarım canım.. Ama elinde bu uygulama varken zor.. insanlardan önce her yeri yiyecek reklamı.. Öyle hassasiyeti olan buraya girmemeli o zaman insanlar dursa uygulama durmuyor çünkü.. Ve cidden abartılıyor.. Benim de canım neler çekiyor yemiyorum önümde duruyor yine yemiyorum bebeğe zarar verebilirim diye.. Hamilelik her duyduğunu her gördüğünü yemek anlamına gelmiyor..
(559 puan)
Amann uzatmayalım artık sizde haklısınız sağlıklı gebelik ler dilerim inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebisinizi
+2 oy
(2,584 puan)

Bu site de anlam veremediğim yığınla şey var biride bu

Önce şunu bi anlaması lazım insanların hamilelik hastalık değildir asermek de her gördüğüne her duyduguna olmaz bizim de basımızdan geçti çok abartıyolar üstelik çok aserme olayı yaşamış biriyim çoğu yaşamıyor bile her gördüğünü isteme hastalığına biz nefis diyoruz kimse asermenin arkasına sığınmasn burda yazılani canı çeken demek ki 9ay hiç pazara manava markete hatta bakkala gitmiyor adı yazılanla böyle aseriyorum diyorsa görünce daha beter olması gerekmez mı?


+1 oy

Herkesin kötü zamanları olur böyle zamanlarda sabır mükafat görür terbiyesizlik değil ama bazıları sabır yerine terbiyesizlik edince huzur buluyor yok annemle babamında durumu yok yok benimde yok bu 3. Çocuğum yok madem bakamam diyecektiniz kazara mı yaptınız bebeğinizi diyoruz yooo bilinçli isteyerek ya o zaman niye yapıyorsun yaptın madem neden zırlıyorsun programı kullanamaz olduk iyice dilenciler sokağına döndü.

+1 oy
(164 puan)

Aynen katılıyorum  Çok ta hamile olalım yani.. her yiyecek ismi duyduğunada ağzı sulanmaz ki insanın . Nefsimize hakim olmamız ve birazda boş boğazlı olmamamız gerekiyor . 

+1 oy
(559 puan)

Niye bu kadar uzatıyorsun belki kadının eşi şehir dışında gidemiyor düşük tehlikesi var bunlarda düşünün hem nerden biliyorsun  televizyon izlediğini belki kapatıyor izlemiyor zaten herkes akşama kadar burda takılıyor yazabilir en doğal hakkı istemiyorsanız admin e gidin 

(559 puan)
Admin zaten ilgilenmiyor ben bi kaç şikayette bulundum oralı bile değil yani
(486 puan)
İşte onu diyorum.. Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek konusu oluyor.. Yapacak bir şey yok canım..
(559 puan)
Neyse  canm hepinize sağlıklı gebelik ler dilerim inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebisinizi
(486 puan)
Allah herkesin gönlüne göre versin canım.. Bu konunun artık suistimal edilip bir stres atma aracı olarak kullanıldığını düşünüyorum. O yüzden böyle düşünüyorum.. Senin şahsında bir yorum yapmadım.. Allah herkesin yavrusunu korusun.. Sevgiler
Bu aralar en popüler hikaye bu belki kadının kocası şehir dışında belki kaynanasıyla yaşıyor isteyemiyor belki eşi çalışıyor vs. Vs. Ya yemeyiversin bu ona herkese saldırma hakkı vermez herşeyi de canı çekmesin.
+1 oy
(309 puan)

Katılıyorum  madem oyle bi odaya hapsedin kendinizi insanlar burayi neden kullanıyor  bilmedigi merak ettigi seyleri bilmek ogrenmek icin kocasina kaynanasina sinirlenen acilan konudan cikariyor hırsını  madem hosuna gitmeyen seyler var sil programı  insanlara saldırmaya  hakkınız  yok burda herkesin bi gayesi herkesin umudu bekledigi seyler var herkes özgür  istedigini söylemekte!!

0 oy
(326 puan)

Çok haklısınız o kadar da değil yani uygulamanın gunluk tavsiyelerinde de yaziyo bu hafta şunu tüketin bilmem ne her hafta bi meyve ye örnek veriliyo bebeğimizin boyu bunları cekmiyo canı burda biri bisey yazınca anında aseriyolar yapmayın yani hele bazısı var yok şunu yazmışlar çok aşerdim almayada gidemiyorum eşim işte napcam gelene kadar o kadar değil bunlar bana saçma geliyo televizyonda reklamlarda neler cikiyo kendinizi bi odaya kapatın o zaman hiç biseye bakmayın 

(1,354 puan)
Yani şunu anlamıyorum canım çekti nasıl dayanacam öldüm bittim falan bu olmamalı bizler anne olucaz ben de birşeyi canım çeker ama birkaç dakikaya geçer , oturup tv de her gördüğüm yemeği yapayım mı yani.Ama durumu olmayan gerçekten vardır o ayrı, benim bir arkadaşım mesela 1 tl yi bile hesap ederek gider markete .Hatta çocuğu gidince birşeyler istemesin diye markete bile çıkmaz bazen ihtiyaçlarını alcaksa da çocuğu yokken çıkar o yüzden Allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun.
(1,881 puan)
Amin cnm allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyecek bir şey yok
Hiç yaaa benim eşim sürekli arkadaşlarına ben evde sizin gibi kedi beslemiyorum ben aslan besliyorum diye takılırdı gerçekten böyle kadınları görünce erkeklerin muhabbet ederken kadınları aslan ve kedi olarak ayırmalarına hak vermiyor değilim dert vardı dert dokunuyordu bu tiplere yoksa yok biz almadık ki elindekini hiçbirimiz sarayda yaşamıyoruz şükrediyoruz olanla mutlu olmaya çalışıyoruz kimsenin mutluluğu bizim mutsuzluğumuz olmuyor sizin gibi kötülükten beslenmiyoruz biz dua ederken allahım srn herkese bol bereketli rızk ver bize de ver diyoruz bunlar kafayı yemiş birde biz sustukca moda oldu şurda ağlamak!
(1,354 puan)
Evet dua konusunda ve halimizle şükretmek konusunda katılıyorum.Gerçekten çok şükür bugünlerimize ve dua ederken herkes için ediyorum kimse kimseye muhtaç olmasın diyorum .Rabbim hiçbirimizi darda koymasın.
Yok onlar alamıyor ölüyor onlar lafa geldi mi..
0 oy
(357 puan)

Tam gönlümden gecen yazı ya sağol bende bikdim böylelerinden. Yok alamayanlar var yazmayın demeyin ya bir gidin. Hamilesin meyve alamayacaksan çocuğunu vitaminsiz birakicaksan pardonda niye çocuk istiyorsun fakirlikte yari ac yari tok büyüsün diyemi yoksa el aleme aciz ancak çocuğum var diyemi. 

0 oy

Katiliyorum canim birde hamilelik disi sohbete yazilacak seyler yine buraya yazılmaya basladi gina geldik hergun birda aldatiliyormuyum yok soylemiyim yok boylemiyim hayattan biktim. Evde kendi kendine vesveseye kapilio burda fenalik getiriyolar insana. Hayir bizimde sorunlarimiz oluyo moralimiz sifir oluyo giriyoruz guzel seyler gorelim diye bi bakiyoruz kaynanasiyla dovusmus yok kocasiyla kedi icin kavga etmis bize ne yaaaa . Git hamilelik disi sohbete yaz. Cidden anne olucaz biz iyi kotu guclu olup herseye gogus germeye calismayi ogrenmeliyiz.admin sayfa acti hala burda bunlar yaziliyo

0 oy
(1,323 puan)

Kesinlikle katılıyorum ya. 

1 olur 2 olur da. Takıntılı tipler var resmen. 

Fesatlık kokuyor burnhma resmen. 

Ve şunu fark ettim. Özel soru yazıyorlar. Aşeren bakmasın yazıyorlar. Soru başlığına . 

Ama normal sorulara göre onunla oranı 5 kat daha fazla o soruların. 

Kadın zaten başlıjta yazmış. Sana tersse girip! Bakma ! Dimi ama. 

0 oy
(481 puan)

Gerçekten çok abartılıyo bu aşerme hamilelik aşerme anlamına gelmiyor benim de canım istiyo ama her istediğini alsa insan baş olmaz çok haklısınız

0 oy
(7,364 puan)

Artık gerçekten çileden çıktılar ve çıkarttılar. Gebelik dışı soru sohbette bir şeye şahit oldum bir kullanıcının adı çikolatayı cagristiriyor adını değiştir burda herkes hamile canımız çekiyor alamıyoruz diye başlık açilmış dedim şaka yapıyorsun sen herhalde bir kaç daha abartmayın yorumu gelince soruyu kapattı kendince. Artık dayanamıyor larsa her gördüğünü her duyduğunu yemek istiyorsa sosyal mecralardan insan topluluklarından uzak dursunlar onlara hak vebalde bize değil mi bizimde canımız bir çok şeyi çekiyor 10 haftadır ben canimin istediğini yiyemedim cikip ta burda kimseyi suçlamıyorum kimseye saldirmiyorum sizin yüzünüzden diye edep üslub diyorum biraz boynunuzu bukunde gözünüz daha aşağıda olanları görsün diyorum. 

(486 puan)
Çok doğru yazmışsın.. Her canımızın çektiğini zaten yemiyoruz.. Yeri geliyor önümüzde duruyor yine yemiyoruz.. Bebeğe zararı olur diye.. Artık burası insanların streslerini attıkları bir yer olmuş saracak konu arıyorlar
(7,364 puan)
Gerçekten de öyle. Tamam hamilenin ne aserecegi belli olmuyor pat canın bir şey çekiyor ama o anda illaki onu yiyecek diye bir kural yok tv de gösteriyor afrika da ki anneleri o yeni doğan bebekleri bir cimcikler ya doğmuş doğurmuş ama nasıl yemek yiyebilmis mi canı bir şey cekmeye fırsatı olmuş mu. Biraz kendimizden kötüyü düşünmek lazım biraz o yönde tevekkul edip dua etmemiz lazım. Allah hiç bir hamileyi canının istediğini yiyememekle sinamasin içi sıra da bizleri. Fakat kimse kimsenin de üstünde stres atmaya çalışmasın burda kimse kimsenin kahrini çekmek zorunda değil
0 oy
(3,236 puan)

Ay burdakilere soru begendiremiyoruz. Yok kanamam var yazmasinlar. Yok yiyecek yazmasinlar. Yok cinsellik yazmasinlar. Valla hic bitmiyo bahaneleri. Herseye bi kulp masallah. Bi onlar hamile

(52 puan)
Normal bir insan bile hamilelik dışı söylüyorum erkek kadın çocuk fark etmez açken yada tokken bir gıdanın görünüşü iştah kabartıcıdır can çeker insanlığın doğası bu ama yok ben hamileyim onu çekti canım yemezsem bebeğime bişey olur yok leke çıkar bunlar hurafeler ya sen önce Allaha dua 3t hamile kalabildin insanlar ne dualar ne paralar ne sıkıntılar geçiriyor bir bebeğe sahip olabilmek için şükür etmesini bilmeyenler nankör olanlar ve çok BENCİL kadınlar ama karnımı tutayımda öyle yürüyeyim yok canım çeker yok iş yapamam hamileyim Bi abartmayın o Allahı koruması altında senin değil Allah istemezse senin canının çektiğini yesene içsende alır onu senden o sana verilen bir emanet sen onun için hayırlı merhametli adalet li bir birey olmasını dile gerisini Allaha bırak zaten yaşamak için yiyip içiyorsun oda senden besleniyor Allah o döngüyü öyle güzel kurmuş ki senin abartma a gerek yok şükürler olsun Allah'ıma bana bu duyguyu yaşattığı için bütün dualarım her ne kadar abartsalarda bebek bekleyen ve var olan evlatları Rabbim korusun kimseyi evladı ile sınamasın hepiniz Allaha emanet olun
0 oy
(636 puan)

kızlar bu konuda haklisiniz katılıyorum size ama bazı arkadaşlar dilenci felan yazmış benim eşimin durumu varki her istediğimı alabiliyor demekki ama olmayanlar ne yapsın lütfenn birşey yazarken cok düşünün onların burda onurlarını kırıp rencide etmeye hakkınız yok görmezden gelin allah size bizden daha fazlasını versin deyin ama dın kardeşinizi rencide etmeyin yakışmıyor siz anne ve anne adaylarına

Biz görmezden geldikçe cıvığı çıktı yeter bıktık bunaldık tiksindik ya herkes ölsün bir onlar mı yaşasın ne yapalım hayır hepsi yiyor bu onlar mı yiyemiyor herkes gebe ama bazıları cıvığını çıkarmış durumda görmek duymak istemiyoruz yaaa.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 628 göst.
0 oy
16 cevap 919 göst.
19 Eylül 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Merve2525 (147 puan) sordu

647,196 soru

3,413,023 cevap

4,242,799 yorum

182,934 üye

...