0 oy
421 göst.
Doğum kategorisinde (221 puan)

Karışırsa diye çok korkuyorum :(

Gebelik haftası 36

4 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Canım zaten senin yanında bilekliğini takıp sonra senin verdiğin kıyafetleri giydiriyorlar. Orada doğum yapmadım ama genelde öyle yani.
(221 puan)
Aslinda bu ikinci dogumum ama 8 sene evvel di ilki hic hatirlamiyorum nasldi diye
-Reklam-
0 oy
(399 puan)
Yaaa hahahaha istemsiz çok güldüm soruna vallahi çok tatlısın ben tabi daha 6. Haftada annnelik duygum sizler kadar gelişmedi ama geçenlerde aynı soruyu bende eşime sordum yok artık dedi bakarız kara kuru bı çocuk olur bizimki bulur alırız dedi :))))
(221 puan)
Yaa bnde boyle degildim anksiyetem artti iyice son haftalarda
(399 puan)
Aklına kötü seyler getirme annesi hiç öyle şeyler olmiycak rahat ol için rahat olsun
(221 puan)
Insallah
0 oy
Siz dogum yaptiginizda kolunuza takilan  barkodlu isimligini bebek dogdugu gibi aneye takiliyor. Bebek kiyafaetleri giymeden bile kuveze girsede bir sikinti cikmaz. Evham yapmayin.
0 oy
(3,487 puan)
Bu bir çok anne gibi benim de korkulu rüyam oldu. Bide büyük bir hastanede genel anestezi ile doğum yaptım ve o gün 100 civarı doğum olduğu söylendi. 

Çocuğu doğum öncesi 4 kilo üzeri 47 cm doğar dediler hep. 3200 kg 55cm esmer kara kura birşey geldi. Biz bir baktık birbirimize :) acaba diyoruz. Ama baba tarafından çok var öyle. Baba, ben beyaz renkli gözlüyüz. Tabi ısındım bunları düşünürken. 40 ı çıkarken çocuk bize benzemeye başladı. Çok şükür. :) ama arada karışmış Olamaz dimi diyoruz. 

Bileklik ameliyat başlarken hazır ediliyor malzemeler ile bebek çıkar çıkmaz takılıyor bu arada. Yanımda ben uyumadan önce gördüm. Soy isim den karışsa bile dosyanız da doğum saati var bebeğin bileligine de doğum saati yazılıyor.

Ama anne yuregi işte bulur evham yapacak birşey.

648,369 soru

3,417,374 cevap

4,248,145 yorum

183,281 üye

...